REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: bedava sinema.....

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 bedava sinema.....

türksatta yayın yapan türmeneli tv bugünlerde örümcül deney 3 oynatacak bu film daha sinamalarda arkadaşlar kaçılmamanızı tafsiye ederim daha günü belli degil arkadaşlar yakında diyor reklamlarında......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam,once tum turk ve islam aleminin karsida gele kurban bayramini kutlarim,ben bir azeri turku olarak sizin sitenizin daimi izleyicisiyim,ama bu gun sizin sitenizi ziayret etdim ve cok ilginc ve yalan bir habere rast geldim.ve bu haberide yalandan siteye koyubda halki yanlis bilgilendirmesin.sonra orda okugum bazi insanlarin yazilari beni hecde memnun etmedi,bu yazilar bir basga turk olmayan sitede ciksaydi beni uzmezdi.unutmayinki biz bir millet iki devletik.diller hec zaman asagilanmaz.bu yazini yazan insanlari bir seyi yadina salmak isteyrem,turkluk sadece ana dolu turklerinden ibaret deyil.turkuculuk buyuk bir kardes dillerin kardesliyidir.bu gun imperialist devletlerin turkculuyu ve turk milletini ortadan kaldirmak icin basladgi bir plani bazi sorumsuz insanlar hayata gecryor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türksatta yayın yapan türmeneli tv bugünlerde örümcül deney 3 oynatacak bu film daha sinamalarda arkadaşlar kaçılmamanızı tafsiye ederim daha günü belli degil arkadaşlar yakında diyor reklamlarında......

evet türkmeneli tv belirli günlerde sinema flimleri oynatıyor ama çoğunlukla alt yazılı oluyor yada arapca, ölümcül deney 3 yeni bir flim olduğu için bence türkçe olmaya bilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri