Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Deniz Gezmiş ve Ahmet Hakan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya Işinize Gelmeyince Silersiniz Oh Anasını Ne Güzel ..yapmayın Gözünü Sevim Illaki Sizin Keyfinize Göre Oluncamı Doğru Oluyo ??? Adamlar Apır Sapır Yazılar Yazıo Sizde Inanıyosunuz Cewap Verincede ...?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Konu pencere77 tarafından (03-12-2007 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: sözlerimize dikkat edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazınızda Atatürk ve cumhuriyet düşmanı demişsiniz fakat o yazıyı nette buldum.okudum.o yazıda ne Atatürk'e nede cumhuriyet'e hakaret var.başkaları hakkında ağır ithamlarda bulunmayınız
    arkadaşım netteki yazıyı değil, Mehmet Şevket Eygi yi bir yazı ile değerlendirme geçmişine bak o hiç bir bilgiye ki öyle görünüyor sahip olmadan eğer birilerini suçluyorsa lütfen bana hakaretten bahsetme ve size tavsiye edeceğim bir takım kitapları okumaya çalışın o zaman sanırım bana hak verirsiniz.
    (Ayrıntılı bilgi için ; M.Şahap Tan'ın Bugünün Dervişi Mehmet Şevket Eygi Kimdir adlı kitabına bakılabilir. Soner Yalçın ve Doğan Yurdakul’un “Bay Pipo” adlı kitabındada ilgili konunun ayrıntıları verilmiştir.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya Işinize Gelmeyince Silersiniz Oh Anasını Ne Güzel ..yapmayın Gözünü Sevim Illaki Sizin Keyfinize Göre Oluncamı Doğru Oluyo ??? Adamlar Apır Sapır Yazılar Yazıo Sizde Inanıyosunuz Cewap Verincede ............?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

verilen linkleri okuyun tekrar düşünün.
    aşağıdaki linkte o yazı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

forumda kişiler hakkında aşalayıcı hakaret edici sözler sarfedilmez.bu tip söylemek istediğiniz sözleri gidin o kişilerin e mail adreslerine yazın.forumu kullanmayın.
    Konu pencere77 tarafından (03-12-2007 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım netteki yazıyı değil, Mehmet Şevket Eygi yi bir yazı ile değerlendirme geçmişine bak o hiç bir bilgiye ki öyle görünüyor sahip olmadan eğer birilerini suçluyorsa lütfen bana hakaretten bahsetme ve size tavsiye edeceğim bir takım kitapları okumaya çalışın o zaman sanırım bana hak verirsiniz.
    (Ayrıntılı bilgi için ; M.Şahap Tan'ın Bugünün Dervişi Mehmet Şevket Eygi Kimdir adlı kitabına bakılabilir. Soner Yalçın ve Doğan Yurdakul’un “Bay Pipo” adlı kitabındada ilgili konunun ayrıntıları verilmiştir.)
    mehmet şevki eygiyi tanımam hiç okumadımda.hangi gazetede yazdığınıda bilmezdim.forumda öğrendim.ama sizin 9 nolu mesajda belirttiğiniz kişinin o yazısıyla ilgili.kişileri sevip sevmemekte özgürüz.ama kimseyide hakaret eden aşalayıcı sözler kullanmaya hakkı yok.tartışmlarımızı forum kuralları içinde uygun üsluplarla yazalım.
    sevgiler..
    Konu pencere77 tarafından (03-12-2007 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*KURAL 10...Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılaryazmak, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık ya da politika ile ilgili bir Resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış bir şeydir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarınız gerekli yere iletilmiştir @leyla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leyla Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    *KURAL 10...Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılaryazmak, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık ya da politika ile ilgili bir Resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış bir şeydir.

İmza yetkileri alınmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi Hoş dionuzda hakaret edici sözler söylenmez falan da filan verdiğiniz yazılardada HAKARET edici sözler war ona ne diyeceksiniz ...??? O zaman böyle Denize ve arkadaşlarına hakaret edici sözler içeren yazılarını koymayın buraya !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır.Aziz46 sizde agrasifliklerinize devam etmeyiniz.Eski uyemizsiniz kimse birbirine saygıyı yitirmesin lütfen

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri