Dostlar kampanyas nedir?
Kampanyamz ok basit; mevcut bir Digiturk yesiyseniz bir tandnz Digiturk yesi olmas iin tavsiye edin, hem siz hem de tandnz indirimler kazansn.
Katlmak iin ne yapmalym?
0212 473 73 73 ‘ten Digiturk Mteri hizmetlerini arayn, kendinizi tantp ye olduunuzu ve bir tandnz “dostlar kampanyas” dahilinde tavsiye etmek istediinizi belirtin. Tandnzn iletiim bilgilerini mteri hizmetleri yetkilisine verin. Daha sonra tandnz kiiyi arayp yeliinin balatlmas konusunda kendisine bilgi vereceiz.
Tavsiye ettiim kii katlmak iin ne yapmal?
Tavsiye ettiiniz kii mteri hizmetlerimiz ile grtkten sonra ye olmay kabul ederse, 20 YTL aktivasyon bedelini deyerek aboneliini balatacak ve ilk 1 ay seecei herhangi bir Digiturk paketini cretsiz izleyecek. Eer 1 yl ye olarak kalacan taahht ederse cretsiz kuruluma hak kazanacak.
Peki tandm birini tavsiye ederek ben ne kazanacam?
Tavsiye ettiiniz kii ye olunca siz o an izlediiniz Digiturk paketini 1 ay cretsiz izleyeceksiniz.
Hem ben hem de tavsiye ettiim tandm indirimlerimizi ne zaman kullanabiliriz?
Siz, tavsiye ettiiniz kiinin kurulumu tamamlanp yelii balatldnda indiriminizi hemen kullanabilirsiniz. Tandnz da yelii balar balamaz indirimini kullanabilecektir.
1 ay cretsiz izleyeceim paketim, tandm tavsiye ettiim andaki paketim mi olacak?
1 ay cretsiz izleyeceiniz paket, sizin tavsiye ettiiniz kiinin yelii balad anda izlediiniz pakettir.
ndirim demek ilk ay hi fatura kmayacak m demektir?
Hayr, mevcut 1 aylk paket bedeli kadar indirim almaktr. Paket bedeli haricinde, kullanlan ek servisler (yan odaya Digiturk, izle de kanallardan program satn alma, Digiturk dergisi vs) var ise szkonusu servis bedelleri yeye faturalandrlr.
Ka tandm tavsiye edebilirim?
Dilediiniz sayda kiiyi tavsiye edebilirsiniz. Tavsiye ettiiniz ve yelii balatlan tm yeler yukarda bahsedilen indirimlerden faydalanr. Ancak siz, 1 yl ierisinde tavsiye ettiiniz ve yelii balatlan en fazla 5 kii zerinden yukarda bahsedilen indirimlerden faydalanabilirsiniz.
ndirimlerin devri mmkn m?
Hayr, bir yl iinde alnan indirimler sonraki yla devredilemez.
5 kiiyi ayn anda tavsiye edebilir miyim? Edersem indirimlerimi nasl alrm?
Evet edebilirsiniz. 1 ylda 5 tavsiye etme hakknz doldurmu olursunuz; indirimlerinizi, tavsiye ettiklerinizin yeliklerini aktiflemeleri ile hesabnza ykletirsiniz.
nerdiim kiiyi benden nce bakas da nermise ne olur?
lk neren kii indirimi alr, dier nerenler indirim alamaz.
Paketimi yllk pein fiyatn deyerek aldm. Bir tandmz tavsiye edersem indirimden nasl faydalanabilirim?
Yllk paketiniz bitene kadar ara dnemlerde salon kanallarndan film veya yan odaya yelik gibi servislerden faydalanrsanz, indiriminizi bu servisler iin kullanabilirsiniz. ndiriminizi bu ekilde kullanmazsanz, yllk paketinizin bitiini takip eden ilk fatura dneminde indirimden faydalanabilirsiniz.
Tavsiye edilen bir ye ne kadar zaman sonra tavsiye eden olabilir?
Tavsiye edilen kiinin yelii balad andan itibaren, kendisi de tavsiye eden olabilir.
Tavsiye ettiim kii yeliini daha sonra iptal ederse benim indirimlerim de iptal mi olur?
Hayr, bu konuda herhangi bir balayclk yoktur, bir tandnz tavsiye ettiinizde indiriminizi tavsiye ettiiniz kiinin yelii aktif olur olmaz alrsnz.
Yurtd ve Kbrs yelikleri Dostlar Kampanyasndan yararlanabilir mi?
Hayr, bu kampanya sadece Turkiye Cumhuriyeti snrlar ierisinde geerlidir.
Kampanya ne zamana kadar geerlidir?
Kampanya 31 Aralk 2007 tarihinde sona erecektir.

Daha detayl bilgi almak iin 0212 – 473 73 73 nolu mteri hizmetlerini arayabilirsiniz.