REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Acil Yardım (çevirmeli bağlantı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acil Yardım (çevirmeli bağlantı)

Arkadaşlar geçen gün pc çöktü ve kurtarma yazılımı ile kurtardık ve işletim sistemini yeni kurduk internete ne zaman girsem linkteki gibi bir şey geliyor ve internete giremiyorum ne yapmam lazım?Bir de önceden pc de herhangi bir klasörü açar kapatırken clik clik diye bir ses geliyordu şimdi gelmiyo bu neden kaynaklanıyo olabilir?Sesin gelip gelmemesi önemli değil benim içinde bu çevirmeli bağlantı olayını çözemedim.Gelen uyarı burada:[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]Yardımcı olabilirseniz teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denetim masasına gidiniz.Ag bağlatılarını tıklayınız.Cevirmeli ağ bağlantısı sistemden kaldırınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağ bağlantısına baktım orada öyle birşey yok sadece 1)_geniş bant var ve 2)_lan yada yüksek hızda internet var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ağ bağlantısına baktım orada öyle birşey yok sadece 1)_geniş bant var ve 2)_lan yada yüksek hızda internet var
    Birde Denetim masası proğram ekle kaldırda çevirme ağ bağlantısı için her hangi bir proğram yüklenmiş mi? Yüklenmiş si kaldırınız.Bu genelde Arçelik Beko markalı bilgisayarlarda yüklü oluyor.gönderdiginiz resimde çevirmeli ağ bağlantısı sizen bilgisayarınızda yüklü gözüküyor.Onu bilgisayarınızdan kaldırmanız gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc yi ad aware a ve nod 32 ye tarattıktan sonra pc yi yeniden başlattım şu anda sorun yok inşallah düzelmiştir.Teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri