REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: IQ serisi cartsharing problemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 IQ serisi cartsharing problemi

arkadaşlar ıq serisinde server aktif olduğu halde görüntü alamıyorum ne yapmalıyım özellikle son çıkan yazılımlarda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Server da cok kişi online ise goruntu almamanız normal yada ne gibi programalr denediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullandığım tmshare 1.3.43 de sorunsuz ama son yazılımda hiç göstermiyor 9339 tmshareden gerekli ayarları yapıyorum bir yazılımda gösteren kanallar son yazılımlarda yok yazılımlarda gerekli altyapımı yok aceba kosovalı kardeşim senin paylaşım için önerebileceğin programlar varmı IQ serisinin hangi versiyonunu kullanmalıyım yardım edersen sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullandığım tmshare 1.3.43 de sorunsuz ama son yazılımda hiç göstermiyor 9339 tmshareden gerekli ayarları yapıyorum bir yazılımda gösteren kanallar son yazılımlarda yok yazılımlarda gerekli altyapımı yok aceba kosovalı kardeşim senin paylaşım için önerebileceğin programlar varmı IQ serisinin hangi versiyonunu kullanmalıyım yardım edersen sevinirim
    wsp 9.4 ile denedinmi bazı programlar belli bir dilimden sonra göstermiyor ama wsp ile sorunsuz izleyebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler yardımından ötürü ilgilenen arkadaşların olması çok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wsp 9.4 programı ıq serisinin tmsharing paylaşımı ile iş yaparmı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri