Uyarı için teşekkurler geçmiş olsun buradaarkadaşlar benim başımdan bir olay geçti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresin den bu yüzden bu adresten bir şey alırken 1 deyil 100 defa düşünün ve almayın size olayı anlatayım intenetten bir elektronik eşya almaya karar verdim ve kendilerine telefonla ulaşıp ürünün maazada olup olmadığını sordum ve tabiki var dediler bende sipariş veriyorum dedim onlarda tabiki verebilirsiniz dediler ve siparişi verdim ne beklerdiniz yarısı gün bana bir mail ürünümüz kalmamıştır size hediye çeki gönderelim dediler ve hemen telefona sarıldım müşteri temsilcisini aradım kendilerine sizi aradım ürünün var olduğunu söylediniz şimdi niye yok dedim kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş dediler size hediye çeki gönderelim dediler tabiki bu arada kredi kartımdan para çekilmiştir.Ben de kendilerine hediye çeki istemediğimi kredi kartıma paranın iadesini talep ettim tamam beyefendi dediler bir hafta içinde ödenir dediler 1 hafta oldu yok 1 ay oldu yok yine müşteri temsilcisini aradım bir hafta içinde parayı iade edecektiniz 1 ay oldu neden iade etmediniz diye sorduğumda bana pişkin pişkin sistemde arıza var bey efendi 1 hafta için de ödenir dediler tabiki yine 1 hafta oldu yok 2 ay oldu yok hepten çıldırdım tekrar aradım müşteri temsilcisini siz benimle dalgamı geçiyorsunuz hala niye ödemediniz dedim sizi tükedici haklarına şikayet edeceğim dedim parayı ivedi bir şekilde iadesini istiyorum dedim kusura bakmayın büyük yanlışlık olmuş yine bir hafta için de ödenir dedileryine yok 3 ayın sonouda kredi kartımın eksresine bakyım 3. taksidi de kesmiş beyefendiler 1 taksidini lutfettiler sizin anlıyacağınız önce kredi kartımda kesinti yapıyorlar sonra ödiyorlar bu böyle devam edecek taki 10 taksit bitince 2 taksit geriden ödeme yapıyorlar şu an 5 kestiler 3 ödediler aman ha arkadaşlar siz siz olun buradan alışveriş yapmayınız güvenilir diyil saygılar ve sevgiler![]()

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri