Sunny At 7010 Dcı H/w V12.01.a5 Için Yeni Yazılım Yokmu Lutfen Yardım.
Sunny At 7010 Dcı H/w V12.01.a5 Için Yeni Yazılım Yokmu Lutfen Yardım.
Türkiyede İlk Kez !! Stream Premiere Tps - Premiere Au & Digi Tv Ok 20/11/2007
yükledim fakat Tps - Premiere Au olmadı saygılar
Arkadaşım sistem bilgisine gir GMT ayarını 00 yap sonra kanal kilitini aç daha sonra 10873/27500/V frekansında bulunan Ushuaia kanalının üzerine gel ve bekle o frekansta cihaz kendini güncelliyecektir daha sonra multileri ve ab sat paketini seyredebilirsin.İlk önce bu ushuaia kanalı açılmadan diğer kanalları seyredemezsin.
SAĞOL BEN MULTİVİZYON KANALINDA BEKLETİYORDUM Ushuaia KANALINDA ÇÖZÜYOR SAĞOL
Cfg_KAON KANAL LODERİ İLE KANAL LİTESİ ATIYORUM KANALLAR ÇIKMIYOR TV DE AYARLIYORUM BİLGİSAYARA GERİ ALIYORUM KANALLAR VAR TEKRAR TV YE GÖNDERDİGİMDE ESKİ KANALLARI VE FREKANSLARI SİLİYOR NEDEN ACABA HANGİ PROGRAMLA HANGİ KANAL LİSTESİNİ ATMAM LAZIM
Kanal editorleriyle yükleme yapınız..!
Kaon Universal ' s Yazılımlarda ; Kaon - Sunny Channel Editor
Stream Yazılımlarda ; 16.0X.XX ve 16.CX.XX cihazlar Kaon - Sunny Channel Editor
12.0X.XX ve 12.CX.XX cihazlar için Hemco Channel Editor
Konu HCakir tarafından (03-12-2007 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
mesaj yazan arkadaşların büyük harf kullanmamalarını rica ederiz. zira forum kuralları gereği büyük harf bağırma anlamına gelmektedir. kuralları lütfen bir daha okuyalım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Haklısınız forum kurallarında mevcuttur..
*KURAL 7Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile Alakalı olmayan Başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz.
Ve de ihlal edilen bi başka kural..
Konuyu kapatıyorum..*KURAL 3Forum katılımcıları yeni bir Konu Başlığı açmadan önce o Konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için forumun arama Özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren Konular açılamaz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri