marketler belli ürünleri ucuz gösterip diyer ürünlerden kazanıyor,marketler cok çeşit ürün satarak tüketiçileri kendine cekiyor çeşitli ürünlerden cok daha kazanıyorlar.
Evet
Hayır
marketler belli ürünleri ucuz gösterip diyer ürünlerden kazanıyor,marketler cok çeşit ürün satarak tüketiçileri kendine cekiyor çeşitli ürünlerden cok daha kazanıyorlar.
çok incelerim en fazla 10sn ye ucuz gibi gözüküyor ama fazlasıyla pahalı bir taraflatan ucuzluk 3 taraftan pahalı daha ne anlatıyım.Bizler markete gittimmi her aradığımız varsa fiyatına pek bakmayız nede olsa.Bu hafta ankaradaydım yani 1-2 aralık yan yana 2 büyük market ufaklığa cep telefonu aldım birinde 199 12 taksit diğerinde 219 6 taksit aynı tlefon mekan 100 metre ara mesafede..Gelelim diğer tarafına yedek bir şarjlı matkabım olsun dedim 199 lukta 99 gerçek fiyatı 219 lukta kampanya 39.9 araştırmayan zararlı çıkar
Pencilvania
Siz siz olun sabahtan gezin öğleden sonra alın
Kesinlikle marketler daha ucuz ve çeşit bol.
bencede ucuz
arkadaşlar sonuçta zararı biz vatanlaşlar görüyoruz ben büyük veya küçük marketlerin ucuz olduğuna inanmıyorum en fazla 2 kalem ucuz ama gerisi normalinde üstünde fiatlanıyor zaten bu ülkede cebini dolduran daha fazla doldurmaya bakıyor vatandaş zarar görmüş kimin umurunda vay benim garip milletim allah dayanma gücü ve sabır versin herkese saygılar
Bizim mahallede 3 tane büyük market var. 3 ününde fiyatları hemen hemen aynı. bazen birbirlerine rekabet yapıyorlar. bazı ürünleri o kadar indiriyorlarki şaşarsınız...fakaaat..bazı ürünlerde piyasa malından pahalı... küçük bakkal ile kıyaslayamıyorum çünkü kalmadı. sokak aralarında dahi kalmadı. öldü vesselam...
malları çok fazla aldıkları için oldkça ucuza alıyorlar. onun için ucuza satabiliyorlar. ama diğerleri ile aradaki farkı kapatıyorlar... yani ucuz mal oltanın ucundaki yem oluyor.
selametle...
türkiyedeki büyük marketler yadancı şirketlerin elinde,bizim küçük marketlerin onlarla rekabet etmesi mümkün değil.az yatırıp sürekli kazanç sağlayan marketciliğin yabancıların tekelinde olmasına karşıyım.
bencede ucuz ama arada bazı ürünlerde uçuk fiyata okutuyorlar
evet bence ucuz ama süper marketler birinden kısıp diyeline ekliyo ama bim hariç bimim indirimleri çok ekonomik ve fiyatlarda degişmiyo......
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri