Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Katılımcı sayısı
274. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

109 39.78%
  • Hayır

165 60.22%
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bence ucuz ama süper marketler birinden kısıp diyeline ekliyo ama bim hariç bimim indirimleri çok ekonomik ve fiyatlarda degişmiyo......
    Bencede bim gercekten ekonomik ve herhafta cuma gunu ne var diye bakarım herzaman bimde bazı yogurt.peynir gibi ürünler pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süpermarketlerde birkaç ürünü ucuzlatırken diğer taraftan üzerine koyuyor.Yani Örneğin bir market te deterjan, konfeksiyon,meyve sebze ucuzken, peynir ,zeytin ,et ve balık türü gıdalar aşırı pahalı tam aksine bazı diğer markette ise peynir ,zeytin,et ve gıda ucuzken diğer ürünler pahalı.Bunu iyi tespit etmek gerekiyor.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süpermarketlerde ürün çeşitleri fazla ve bakkallara göre daha ucuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır bence hepside yahudi mantıgı uyguluyor hiç bir zaman yuvarlak bir rakam yok hep küsüratlı insanları kandırmak için örnegin 99kuruş niye bir 1 degil bakkallardan veresiye alabilirsin hangi süper market veresiye verir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı malları ucuz yapıp diğerlerini pahalı tutuyorlar ve farkedilmediklerini düşünüyorlar.. bizzat çalışmışlığım var o yüzden biliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı firatocal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazı malları ucuz yapıp diğerlerini pahalı tutuyorlar ve farkedilmediklerini düşünüyorlar.. bizzat çalışmışlığım var o yüzden biliyorum..
    Düşüncelerinize aynen katılıyorum.Bazı mallar genelde bir kaç ürün ucuz digerleri malesef pahalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu markerlerin esas başka bir yönü var bilirsiniz kendine has bir kaç parça ürünü kendileri fason olarak yaptırıp diğer markalarla rekabet açısından satışa sunarlar,ne bilim mesela sosis,salam,suçuk,peynir gibi işte bununla ilgili size bir uyarı yapmak istedim.
    şimdi mod arkadaşardan birisi bana gene diyecekki elinde kanıt varmı vs vs vs. ama ben genede size uyarımı yapim.
    hatırlarmısınız bundan 3 veya 4 sene evvel areneda uğur dündar bir sucuk vakası olayı çıkartmıştı piyasaya heni o rezil ve peçmurde yerlerde üretilen suçuk,salam ve sosisler işte o fabrika bölgesi jandarma alanı içinde olduğu için konuya bende fakıf oldum marka ve firma adı vermeyeceğim ama size şu kadarını söylim orada üretilen o ürünler tüm türkiyeye yayılmış bir mağazalar zincirinde satışa sunulmuştur ve inanın bana bilmeden bir çoğumuzda alıp yemişizdir,olay tv lerde çıkıp yargıya intigal edince ilgili mağaza anından bütün raflarından bu ürünleri bir gecede toplatıp yok etmiştir sonra gene aynı marka ile ilgili ürünleri çok daha sıhhı ve temiz markalı bir firmaya fason olarak ürettirip halazırda mağazalarında satılıyor.

o yüzden fazla uçuz gördüğünüz bir çok ürünü kullanmaktan lütfen kaçının bir kangal suçuk vatr 7,50 ytl aynı kangal başka bir marka 4,95 ytl.bu ucuzluk değil akadaşlar aman dikkat...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yazdıklarınızı baştan sona okudum. Genelde şikayetçisiniz ama oralardan da alışveriş yapmadan edemiyoruz. Ben şahsım olarak marketlerin özellikle şehir içlerine sokulmasına karşıyım. Yabancı ülkelerde bu tür marketlerin hepsi şehir dışındadırlar. Hiçbir bir ülke bizim kadar küçük esnafını böylesine gaddarcasına ezdirmemiştir marketlere. Ya arkadaşlar bakkal gibisi varmı? Bakkala ay başına kredi kartı çektirmeden yazdırabilirsin. Ama o buz gibi soğuk marketlere bunu yaptıramazsınız. Oturup bir çayını içip, iki lafın belini kırarsınız. Marketler olmayacak mı? Olacak elbette ama bakkalın karşısında değil, yabancı ülkelerde olduğu gibi şehir dışında olmalıdır. Ki küçük esnaflarımızda evlerine ekmek götürebilsinler. Yaşadığım ilçede vallahi marketler yan yana ve karşı karşıya Menemen testileri gibi dizildiler. Ama bakkallar yok oldu. Aralarında sadece sigara, içki, spor toto vb. küçük büfeler kaldı. Marketler bize batının tüketim çılgınlığınıda getirdiler beraberlerinde. "Kahraman Bakkallar Süper, Hiper Marketlere Karşı" direnmeye devam ediyorlar ama nereye kadar? Lütfen onlara sahip çıkalım. Şimdi yav emmi bakkaları niye bu kadar savunuyorun diyeceksiniz. Rahmetli dedem de bakkaldı ve bana da az çok bulaştı bakkallık zamanında. Hepinizin affına sığınarak şu benzetmeyi yapmadan edemiyeceğim. Bakkaldan alışveriş yaparken keyf alırsınız, konuşursunuz, merhaba dersiniz, hal hatır sorup mutlu olursunuz. Gerekirse dertleşirsiniz. Ama marketlerden alışveriş yaparken sadece orgazm olursunuz. Hepsi bu kadar.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (04-12-2007 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yazdıklarınızı baştan sona okudum. Genelde şikayetçisiniz ama oralardan da alışveriş yapmadan edemiyoruz. Ben şahsım olarak marketlerin özellikle şehir içlerine sokulmasına karşıyım. Yabancı ülkelerde bu tür marketlerin hepsi şehir dışındadırlar. Hiçbir bir ülke bizim kadar küçük esnafını böylesine gaddarcasına ezdirmemiştir marketlere. Ya arkadaşlar bakkal gibisi varmı? Bakkala ay başına kredi kartı çektirmeden yazdırabilirsin. Ama o buz gibi soğuk marketlere bunu yaptıramazsınız. Oturup bir çayını içip, iki lafın belini kırarsınız. Marketler olmayacak mı? Olacak elbette ama bakkalın karşısında değil, yabancı ülkelerde olduğu gibi şehir dışında olmalıdır. Ki küçük esnaflarımızda evlerine ekmek götürebilsinler. Yaşadığım ilçede vallahi marketler yan yana ve karşı karşıya Menemen testileri gibi dizildiler. Ama bakkallar yok oldu. Aralarında sadece sigara, içki, spor toto vb. küçük büfeler kaldı. Marketler bize batının tüketim çılgınlığınıda getirdiler beraberlerinde. "Kahraman Bakkallar Süper, Hiper Marketlere Karşı" direnmeye devam ediyorlar ama nereye kadar? Lütfen onlara sahip çıkalım. Şimdi yav emmi bakkaları niye bu kadar savunuyorun diyeceksiniz. Rahmetli dedem de bakkaldı ve bana da az çok bulaştı bakkallık zamanında. Hepinizin affına sığınarak şu benzetmeyi yapmadan edemiyeceğim. Bakkaldan alışveriş yaparken keyf alırsınız, konuşursunuz, merhaba dersiniz, hal hatır sorup mutlu olursunuz. Gerekirse dertleşirsiniz. Ama marketlerden alışveriş yaparken sadece orgazm olursunuz. Hepsi bu kadar.
    Saygılar.
    katılıyorum...bakkallar esnaf olurdu...ama marketlerde böyle bişey yok..hepsi eleman...paran eksik çıksa ürünü bırakmak zorundasın. eleman "al sonra getirirsin" diyemiyor. oda cebinden çıkacak diye korkuyor...bir ara şehir dışına çıkarılacak diye bir söylenti oldu ama sonra öyle kaldı...benim mahallem küçük bir yer.150 mt.lik alanda 3 adet devasa market var...bakkalların suyunu çıkardılar....birtane bile kalmadı. akşamları ve hafta sonu çalışma saatlerinde değişiklik yapacaklarmış. bakalım ne olacak?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben genellikle promosyondea olan ürünleri takip ediyorum bunlarda gerçekten ucuz oluyor.

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri