REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Katılımcı sayısı
274. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

109 39.78%
  • Hayır

165 60.22%
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
78 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bi arkadaşımızn dediği gibi marketlerin en çok cazip noktası KREDİ KARTLARI bunu + bir avantaj olarak kullanıyorlar ve promosyaon yaptıkları ürünlere genelde dikkat ederseniz tavuk-et ürünleri-temizlik malzemeleri gibi gıdaya yönelik ve de herkesin dikkatini çabuk çekecek ürünleri tercih ediyorlar ama bu sırada göz önünde olmayan ve insanların görmedikçe aklına bile gelmeyecek ve almıyacakları ürünleri de raflara güzel bi şekilde yerleştirirerek insanların almasını sağlıyorlar ve bu ürünlerden istedikleri karı elde ediyorlar!!diğer üründen zarar dahi etse hiç fark etmez ortalamaya vurulduğunda çok büyük bir kar marjı çıkıyor ortaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi anahaberde gösterdi yazayım dedim son zamanlarda teknoloji marketlerde de çok artış var her açılış izdiham oluyo gıda ve temizlikten sonra teknoloji marketleri de piyasaya hızla yerleşmeye başladı arkadaşlar ama bunu şöyle bi kötü sonucu ortaya çıkıyo daha önce başka bir konuda da yazmıştım bunu tamamen kredi kartlarına dayalı alışveriş sistemiyle sıcak para piyasadan çekiliyor ve çoğu yabancı menşeili olan bankalar tarafından paralar çekilmekte hal böyle olunca ülkenin ekonomik dengesi bozulmaya başlıyor emeklinin memurun esnafın paraları bankalar tarafından nerdeyse 2 sene sonrası şimdiden bağlanmış oluyo ve bu durum ekonomik ve ruhsal dengeleri alt üst ediyo her şey para kazanmak değildir sonuçta !!! çok dikkat etmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence ucuz değil , bazen indirim yapıyorlar daha sonra acısı bi iyi çıkarıyorlar..Yine kaybeden ,kazıklanan tüketici ; kazaanan market patronları oluyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

marketler genelde ucuz ama arasında bakkallardan pahalı satanlarıda var.onun için marketlerden alışveriş yapmadan önce mutlaka fiat karşılaştırması yapılması gerekiyor bence, herkese gönlünce alışverişler diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyat politikasından çok marketlerde birçok tuzaklar da vardır. özellikle hanımla r i.çin markete giden bi hanım evde eksik olanlar yanında bir o kadarda fuzili şeyleri alıyor. evde ekmek yağ prinç bitmiştir. ama hanım kadın pedindenerkek çorabına. diş fırçasından sodasına evde olsa bile alıp gelmiştir. hanımların ve onlarla alışverişe giden beylerin bi çoğu böyledir. nerdenmi biliyorum. ben bir bakkalım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide dikkat edilmesi gereken birşey var. raf fiyatları doğru olabilir ama kasada ödeme yaparken genelde o fiyatın üzerine kdv eklenir. çeşit ve parça çok olduğu içinde insanların matematik zekaları raflardaki kusuratlı rakamalr ile köreltilir. hiç sordunuzmu bir fiat neden 9,90 olur 10 olmaz. bakkalda fiatı 10 lira olan bişey. orada 9,90 olsa beyin onu 9 olarak algılar. 9,90 a birde KDV ekledinmi. alışverişi yapan kişi en az %7 zarar eder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Marketlerden Fiyafını Bilmiyorsan Mal Alma Bence önde 1-2 Ucuz Mal Ama Kimsenin Bilmediği Fiyatlar çok Pahallı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Süper marketler

Süper marketler bakkallarla kıyaslandığın da ucuz ancak kendi araların da kıyaslandığında fiyatlar bir hayli yüksek.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

marketler belli ürünleri ucuz gösterip diyer ürünlerden kazanıyor,marketler cok çeşit ürün satarak tüketiçileri kendine cekiyor çeşitli ürünlerden cok daha kazanıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cumhur31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fiyat politikasından çok marketlerde birçok tuzaklar da vardır. özellikle hanımla r i.çin markete giden bi hanım evde eksik olanlar yanında bir o kadarda fuzili şeyleri alıyor. evde ekmek yağ prinç bitmiştir. ama hanım kadın pedindenerkek çorabına. diş fırçasından sodasına evde olsa bile alıp gelmiştir. hanımların ve onlarla alışverişe giden beylerin bi çoğu böyledir. nerdenmi biliyorum. ben bir bakkalım...
    kesinlikle katılıyorum, evde bir-kaç malzeme eksik gidiyorsun markete, yüklenip geliyorsun, ayrıca aynı üründen birden fazla alındı ise kasada fazla okutuluyor buna da dikkat etmek gerek, geçen 4 kutu süt aldım, eve geldim , fişi kontrol edeyim dedim ki baktım 5 tane görünüyor fazladan para ödedim , market uzaktı bi daha gidemedim, kaldı öylece

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri