REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Katılımcı sayısı
274. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

109 39.78%
  • Hayır

165 60.22%
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
78 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 SuperMarketler Size Göre Gercekten Ucuz mu?

Bu haftaki Anketimiz yine degişik bir konu SuperMarketlerin Size Göre Gercekten ucuz olup olmadıgını tartışacaz.

Eleştiriler tavsiyeleri bu konuda tam 7 gun boyunca yapabileceksiniz herkes fikrini özgürce kurallar cercevesinde belirtebilir!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk oy benden oldu evet ucuz ama esnafı da öldürüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Marketler bakkallara göre gerçekten çok ucuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı marketlerde ucuz olanlar var ama o ucuzun yanında diğer ürünler pahalı bana göre marketten markete fiyatlar degişiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

marketten markete ucuz olan şeyler değişiyor.rnek bulunduğum yerde a süpermarkette x sucuk 5.20 diğer markette 4.02 gibi nerdeyse aralarında 1 milyon fark var.phalı olan yerde bazen başka şeylerde çok ucucz olabiliyor.yani her market bazı ürünleri pahalıya satarken bazılarınıda gerçekten ucuza veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

disardayim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supermarketler görsel zenginlik sağlayarak insanları alışverişe zorluyorlar bir nebze..üstelik çok miktarda mal girişi sağlayarak ucuza satın alıp dışarıya oranla daha ucuzada satabiliyorlar...çeşitte bol olduğu için insanlar tercih ediyorlar...ancak dikkat etmek lazım...iyi mal sattıkları kadar kalitesiz mallarıda insanlara o görsel zenginlik içinde kaktırabiliyorlar...dikkatli olduktan sonra sorun yok....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla daha bugün yaşadığım bir olayı anlatim size bayağı büyük bir marketten alış veriş yaptım genelde fişi kontrol etmem ama ne bilim şeydan dürttü heralde 1 lt.lik bir mevve suyu raf fiyatını çok iyi biliyorum zira seçerek aldım altarnatif çok olduğu için fişe bakınca ilk gözüme takılan o oldu raf fiyatı 1.38 ytl olan meyve suyu kasada 1.98 oluvermiş hiç bir şeey söylemeden aldıklarımı market in emanet dolabına bırakarak içeriye girdim 10 parça ürünün inanın bana tam 5 parçası farklı bir fiyat çıktı ve tabiki ilgili şahısla konuştum yok yanlış oldu yok bilmemne özür üstüne özür valla benden size tavsiye büyük marketlere fazla güvenmeyin derim..he marketin adını yazmadım ama isteyen olursa özelden yazarım .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla daha bugün yaşadığım bir olayı anlatim size bayağı büyük bir marketten alış veriş yaptım genelde fişi kontrol etmem ama ne bilim şeydan dürttü heralde 1 lt.lik bir mevve suyu raf fiyatını çok iyi biliyorum zira seçerek aldım altarnatif çok olduğu için fişe bakınca ilk gözüme takılan o oldu raf fiyatı 1.38 ytl olan meyve suyu kasada 1.98 oluvermiş hiç bir şeey söylemeden aldıklarımı market in emanet dolabına bırakarak içeriye girdim 10 parça ürünün inanın bana tam 5 parçası farklı bir fiyat çıktı ve tabiki ilgili şahısla konuştum yok yanlış oldu yok bilmemne özür üstüne özür valla benden size tavsiye büyük marketlere fazla güvenmeyin derim..he marketin adını yazmadım ama isteyen olursa özelden yazarım .
    Evet size katılıyorum bende bir diş macunu aldım normalde fiyatı 1i50 yazıyordu markete ödeme yaptım fişe baktım fişte o diş macunu 3.95 görunuyordu malesef bazı seyler marketlerin kasalarında bitiyor sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ucuz çünkü büyük bağlatılar yapıyorlar krediyle alıp peşin satıyorlar onun için bakkalların hiç direnme şansları yok

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri