Evet size katılıyorum bende bir diş macunu aldım normalde fiyatı 1i50 yazıyordu markete ödeme yaptım fişe baktım fişte o diş macunu 3.95 görunuyordu malesef bazı seyler marketlerin kasalarında bitiyor sanırım![]()
Evet
Hayır
Evet size katılıyorum bende bir diş macunu aldım normalde fiyatı 1i50 yazıyordu markete ödeme yaptım fişe baktım fişte o diş macunu 3.95 görunuyordu malesef bazı seyler marketlerin kasalarında bitiyor sanırımvalla daha bugün yaşadığım bir olayı anlatim size bayağı büyük bir marketten alış veriş yaptım genelde fişi kontrol etmem ama ne bilim şeydan dürttü heralde 1 lt.lik bir mevve suyu raf fiyatını çok iyi biliyorum zira seçerek aldım altarnatif çok olduğu için fişe bakınca ilk gözüme takılan o oldu raf fiyatı 1.38 ytl olan meyve suyu kasada 1.98 oluvermiş hiç bir şeey söylemeden aldıklarımı market in emanet dolabına bırakarak içeriye girdim 10 parça ürünün inanın bana tam 5 parçası farklı bir fiyat çıktı ve tabiki ilgili şahısla konuştum yok yanlış oldu yok bilmemne özür üstüne özür valla benden size tavsiye büyük marketlere fazla güvenmeyin derim..he marketin adını yazmadım ama isteyen olursa özelden yazarım .![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri