REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: dreambox ethernet ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox ethernet ?

arkadaşlar dreamboxa new cam vs. şeyler atmak için box ile pc yi tek ethernet ile bağlasam olur mu?olmazsa nasıl atacam bana hangi kablolar lazım yardımcı olan olursa sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeterli arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek ethernet ile bağlasam olur mu
    Evet olur.Rs 232 kablosuna falan ihtiyac yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aynen baglamak ve internet'i paylasitirmak istiyorum pc'den dreambox'a ama birturlu pc'e dreambox'u tanitamiyorum ve bulamiyorum nasil yapabilirim ? 2 hafta'da beri urasiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nispet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende aynen baglamak ve internet'i paylasitirmak istiyorum pc'den dreambox'a ama birturlu pc'e dreambox'u tanitamiyorum ve bulamiyorum nasil yapabilirim ? 2 hafta'da beri urasiyorum
    arkadaşım pc ile modem ve modem ile box arasında kablo baglantılarını yaptıktan sonra cihazda menü-kurulum-sistem ayarları -iletişim agı- dhcp nin yanındaki kutucugu işaretle yani box ıp almasını sagla daha sonra box internette baglanıyormu bunu görmek icinde kumandada mavi tuş addnos dowland gel eger yazılar cıkıyorsa box internete baglanmış demektir bu anlatıgım pli imgede ki ayarlardır ancak gemini dede fazla farklı degildir dostum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri