Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Hamit Altýntop ve Yýldýray Baþtürk'ü kadroda görmek istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hamit Altýntop ve Yýldýray Baþtürk'ü kadroda görmek istiyorum

bu kiþiler alýnmazsa alternatif kadro olarak carruscayý takýmda görmek istiyorum ardayýda 10 numara olarak görmek istiyorum..
    gerets inadýndan vazgeçip carruscayý oynatsýn inatla bu iþ olmuyor artýk futbol zamaný geldi yeter yaw:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerets Adnan Polat'ın aldığı Carrusca'yı beğenmediğini söyledi fakat oynatmaktan başka şansı yok.. Bu arada Hamit'le Yıldıray konusunda Galatasaray'ın yapabileceği pek birşey yok eğer Türkiye'ye gelirlerse oynayacakları tek kulüp Fenerbahçe'dir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Gerets Adnan Polat'ýn aldýðý Carrusca'yý beðenmediðini söyledi fakat oynatmaktan baþka þansý yok.. Bu arada Hamit'le Yýldýray konusunda Galatasaray'ýn yapabileceði pek birþey yok eðer Türkiye'ye gelirlerse oynayacaklarý tek kulüp Fenerbahçe'dir...
    o hiç belli olmaz takým ruhu ve takým savdasý en önde gelir kendi agýzlarýndan duymadan imza atmadan inanmam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hagiwatt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    o hiç belli olmaz takým ruhu ve takým savdasý en önde gelir kendi agýzlarýndan duymadan imza atmadan inanmam
    Dün gazetede okuduðum bir habere göre bu iki futbolcu Fatih hocaya danýþmýþ ve "Para Fener'de oraya gidin" cevabýný almýþlar ama dediðiniz gibi belli olmaz... Zaten Yýldýray'ýn transferi tam bir kaos.. Her sene Türkiye'ye geleceði söyleniyor fakat bi türlü gelemedi... Galatasaray'ýn baþarýsý için ilk önce Gerets gönderilmeli ve hoca tercihi Adnan Polat'a býrakýlmalý... Adnan Polat istediklerini gerçekleþtirebilse tam süper olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Hakan44 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Dün gazetede okuduðum bir habere göre bu iki futbolcu Fatih hocaya danýþmýþ ve "Para Fener'de oraya gidin" cevabýný almýþlar ama dediðiniz gibi belli olmaz... Zaten Yýldýray'ýn transferi tam bir kaos.. Her sene Türkiye'ye geleceði söyleniyor fakat bi türlü gelemedi... Galatasaray'ýn baþarýsý için ilk önce Gerets gönderilmeli ve hoca tercihi Adnan Polat'a býrakýlmalý... Adnan Polat istediklerini gerçekleþtirebilse tam süper olacak
    eger fatih hoca benim ildim fatih hocaysa para fenerde fenere gidin demez!!!
    o kadar kendini düþürmez..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eger fatih hoca benim ildim fatih hocaysa para fenerde fenere gidin demez!!!
    o kadar kendini düþürmez..
    selametle..
    Valla ben gazete yalancýsýyým ismini tam hatýrlamýyorum ama fotomaç yada fanatik kesinlikle ikisinden biri... Artýk gazetelerede güvenimiz kalmadý yalan haber uydurup duruyorlar ama napalým
    Yinede ikisininde Türkiye'ye geleceðini düþünmüyorum Sadece Galatasaray'a deðil hiçbir kulübe gelmezler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla ben gazete yalancýsýyým ismini tam hatýrlamýyorum ama fotomaç yada fanatik kesinlikle ikisinden biri... Artýk gazetelerede güvenimiz kalmadý yalan haber uydurup duruyorlar ama napalým
    Yinede ikisininde Türkiye'ye geleceðini düþünmüyorum Sadece Galatasaray'a deðil hiçbir kulübe gelmezler...
    ya bende þimdi önümde fotomaç gazetesi var son sayfasýnda hamit galatasarayda diyor söz kesti diyor!!!
    abi inanmayacaksýn gaeteye falan en ufak transfer direk borsaya intilak eder zaten ona bakacaksýn..
    selametle..
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende fotomaçta okudum hamit galatasarayda diyor ..
    inanasım geliyor ve dediğim gibi istiyorum bu futbolcular bize lazım almamız gerekiyor geretse bir lafım var "inat etme gerets inat etme oynat şu carruscayı"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hamiti bilmem ama yıldıray daha yakın gibi görünüyor gönlü var galatsarayda ama yıllardır bir gelemedi..
    selametle..
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

İkisininde Türkiye'ye gelişi yılan hikayesi oldu.. Ortalığı karıştıranda gazeteler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri