REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
77 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Fenerbahçe 2-Galatasaray 0 maç sonrası yorumlar buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener daha iyiydi açık farkla...ancak beni üzen durum g.saray'ı yöneten kalli nin fazla inatçı olması...yedek kulübesine baktım,ümit oturuyo,hakan oturuyo,serkan sahada...yaw arkadaş kalli çok tecrübeli bi adam amenna da,hiç mi tecrübenin önemli olduğunu bilmiyor???hadi diyelimki hakanı artık yaşlı buluyo,yavaş buluyo vs...e ümit niye oturuyo ey kalli??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fener daha iyiydi açık farkla...ancak beni üzen durum g.saray'ı yöneten kalli nin fazla inatçı olması...yedek kulübesine baktım,ümit oturuyo,hakan oturuyo,serkan sahada...yaw arkadaş kalli çok tecrübeli bi adam amenna da,hiç mi tecrübenin önemli olduğunu bilmiyor???hadi diyelimki hakanı artık yaşlı buluyo,yavaş buluyo vs...e ümit niye oturuyo ey kalli??
    bütün suç yine medyanın!!!
    sezon başında öyle bir şişirdilerki inatım kazanırım havasına yattı ama bu hiçbirşey yapamaz
    sezon başı necatiyi orhan ak gönderdi anlamak mümkün değil
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bütün suç yine medyanın!!!
    sezon başında öyle bir şişirdilerki inatım kazanırım havasına yattı ama bu hiçbirşey yapamaz
    sezon başı necatiyi orhan ak gönderdi anlamak mümkün değil
    selametle
    evet ağa özellikle necati konusunda neden böyle bir tercih kullanıldı hakikaten anlayabilmiş değilim...neyse o artık geçmişte kaldı fakat devre arasında g.saraya acil bi teknik direktör lazım...aksi halde kaynayan kazan durumundaki g.sarayda olabilecek patlamaları kimse engelleyemez çünkü marttan sonra özhan başkanda yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener iyi oynadı. Galatasaray ilk yarının son 15 dakkası çok iyiydi. ama fazla boş lafa gerek yok. Fener 25 şuttan 18ini kaleyi bulmuş. Galatasaray 6 taneden 4ü bulmuş. İkinci yarıda Fenerin her geldiği atak tehlikeliydi. Umit karanın neden yedek soyunduğunu anlamadım. Hiç bir sebeb gösterilemez bence. İkinci yarıya direkt hakan ve umitle başlasaydık belki bişeyler olabilirdi. Fenere kocaman bir alkışşş. İyi oynayan kazandı. !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mac biti kalite ortaya cikti hocam.hahahahahahahahah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağlık olsun bukadar eksikle yinede iyi oynadı takım tebrikler galatasaraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu maç derbilikten çıktı.bu maç artık derbi değildir.

ŞAMPİYON FENERBAHÇE
    Konu kanaryam1950 tarafından (09-12-2007 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fener herzaman ki gibi gerekeni yaptı... ama galatasayarlı dostlarımız bilir ki kadıköyde maç almaları imkansız gibi bişey onun içindir ki kalli böyle bir takımla sahaya cıktı farklı çıksada sonucun degişmeyecegini iyi biliyordu nede olsa kurt teknik adam... yılların hocası neyin ne oldugunu bilmezmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

El klasikooooo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler arkadaşlar zaten sonuç belliydi baştan

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri