Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yazılım digitv uyumlumu? Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradaki yazılım var cihazımda usta sence neden acmıyo
antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradaki yazılım var cihazımda usta sence neden acmıyo Yazılımı yukledikten sonra keyleri load default yaptınızmı?(Resetledinizmi?) Yada buradaki yazılım atıp birde onu deneyin derim nede olsa sunny original yazılım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yazılımı yukledikten sonra keyleri load default yaptınızmı?(Resetledinizmi?) Yada buradaki yazılım atıp birde onu deneyin derim nede olsa sunny original yazılım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hepsini yaptım sonrada kke dosyasını yükledim yine acmadı peki usta su an acıkmı showtimelerin keyleri aktifmi aktifse keyleri birde elle girsem olurmu aktifse güncel keyi verirmisin teşekkürler
antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hepsini yaptım sonrada kke dosyasını yükledim yine acmadı peki usta su an acıkmı showtimelerin keyleri aktifmi aktifse keyleri birde elle girsem olurmu aktifse güncel keyi verirmisin teşekkürler Digi tv yeni keyi bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Digi tv yeni keyi bu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. peki usta showtimeler nilesatta degilmi bende nilesat var bu keyler onu acarmı ki
antepli_mert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. peki usta showtimeler nilesatta degilmi bende nilesat var bu keyler onu acarmı ki Güncel showtime keylerini girin cihazda o yazıllım varsa açacaktır..
Konu HCakir tarafından (03-12-2007 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Güncel showtime kanallarını yükleyin cihazda o yazıllım varsa açacaktır.. güncel shoetime kanalları demek isterken bu frekanslarımı kastettin usta 11976 27500 11861 27500 11996 27500 vs deki kanallar degillermi ama açmadı işte bu kanalları güncel verdigin kke dosyasınıda yükledim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri