Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tek çanak 3 Uydu Yer Bursa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sen orda alıyorsan bende alırım diye düşünüyorum bende imamhatip lisesinin hemen yanın dayım burda yamaç çok dik. Bir kaç uydu alamam diye ustalar söyledi bende uğraşmadım. Eğer bursalıysan setbaşından jandarma tesislerinden yukarıya çık temenyeri orası uygun olurmu. Seninde takdirinle orası telefirikten daha dik bir yamaç ve dağ arkamda uygun düşermi üstad?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen orda alıyorsan bende alırım diye düşünüyorum bende imamhatip lisesinin hemen yanın dayım burda yamaç çok dik. Bir kaç uydu alamam diye ustalar söyledi bende uğraşmadım. Eğer bursalıysan setbaşından jandarma tesislerinden yukarıya çık temenyeri orası uygun olurmu. Seninde takdirinle orası telefirikten daha dik bir yamaç ve dağ arkamda uygun düşermi üstad?
    Şu an volkan msnde yok yarın sorunuza net cevap verecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cetındeniz
    [QUO Böyle bir aparat karaköyde sordum çanaksız satan yoktu nasıl iş böyle anlamadım adamlar zorlan çanaklan satıyor üstelik 70ytl gibi bir fiyat biçiyorlardı

TE=Volkan;244744]dostum böle basit bişi için çanaka alınmaz kullandığım malzemelerin fiyatı 3 ytl geçmez biraz kafa çalıştırıp el beceriside varsa herkez yapabilir zaten burda resimleride gerekli bilgileride veriyoruz isteyene burdan her türlü desteği veriyoruz her zamanda veri meye devam edecez.[/QUOTE]

volkan ustamında dediğigibi canak ve hazır aparat dahı almana gerekyok hırdavatcıladan 25..42 ebatta hortum kelepcesı almanyeterlı

90cm canak aparat ölcüsü delınecek yerler

Aparat uzunlugu ;50cm

4cm de ; sirus diğitürkE+QQ
    13cm de ; hotbırd
    13cm23cm : astra ( sabıt )
    28cm de : arabsat
    50cm de : türksat
    not :turksatın yanından dusuk sınyalle 39 hellesat gelıyor

60cm canak aparat ölcüsü delinecek yerler

Aparat uzunlugu ;53cm

11.5cm de ; sırus
    20.5cm de ; Hotbırd
    27cm de ; Astra ( sabit )
    34cm de ; Arabsat
    43cm de ; Türksat

Not: arkadaslar sımdı ben delınecek yerlerın olculerını verdım ama her fırmanın canagı farklı
    bız yınede her ıhtımale karışı 1 delikyerıne sagından ve solundan 1rerdelık dahacalım......
    Konu kıbar_4343 tarafından (04-12-2007 Saat 04:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

hocam koyacağın yerin açısını mesafesini tam göremeden sana tam bir bilgi veremem ama denemek lazım. vaktin olduğunda denersin bakarsın bu işte illaki başarılı olacaksın die bişi yok bunları denerken başka uydularda verim alursın başka bişiler bulursunu benim için bu iş bir hobi sevdiğim bir iş daha önceden uydu işi ile uğraşıyordum şimdide telefon santralleri. düşün taşın biraz emek biraz hırs herşeyin üstesinden gelir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirüste sinyal kaybı oluyo arkadaşım ben edirneden 90 lık ofset çanak ve 3 lü hazır aparatla sirüsten 12600 ve üzeri frekanslardan hiç sinyal alamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bi bakinis.
    canak 100cm astraya dogru bakiyor.
    apparat var 36 cm.
    ama bi türlü calismiyor ne hotbird,sirus ve amos cekmiyor acaba ne hata yaptim ben yardimci olun lüfen

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kıbar_4343 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cetındeniz
    [QUO Böyle bir aparat karaköyde sordum çanaksız satan yoktu nasıl iş böyle anlamadım adamlar zorlan çanaklan satıyor üstelik 70ytl gibi bir fiyat biçiyorlardı

TE=Volkan;244744]dostum böle basit bişi için çanaka alınmaz kullandığım malzemelerin fiyatı 3 ytl geçmez biraz kafa çalıştırıp el beceriside varsa herkez yapabilir zaten burda resimleride gerekli bilgileride veriyoruz isteyene burdan her türlü desteği veriyoruz her zamanda veri meye devam edecez.
    volkan ustamında dediğigibi canak ve hazır aparat dahı almana gerekyok hırdavatcıladan 25..42 ebatta hortum kelepcesı almanyeterlı

90cm canak aparat ölcüsü delınecek yerler

Aparat uzunlugu ;50cm

4cm de ; sirus diğitürkE+QQ
    13cm de ; hotbırd
    13cm23cm : astra ( sabıt )
    28cm de : arabsat
    50cm de : türksat
    not :turksatın yanından dusuk sınyalle 39 hellesat gelıyor

60cm canak aparat ölcüsü delinecek yerler

Aparat uzunlugu ;53cm

11.5cm de ; sırus
    20.5cm de ; Hotbırd
    27cm de ; Astra ( sabit )
    34cm de ; Arabsat
    43cm de ; Türksat

Not: arkadaslar sımdı ben delınecek yerlerın olculerını verdım ama her fırmanın canagı farklı
    bız yınede her ıhtımale karışı 1 delikyerıne sagından ve solundan 1rerdelık dahacalım......[/quote]
    Bu teşkilatta (90lık çanakta) merkez uydu hangisi?İyi iş çıkartmışsın.Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu mutıfeet lnb cogaltıcıyla oluyor ama sen yapmısın emehıne saglık ama multıfeetle yaptıgın sıstem oluyor ben multıfeet le denedım olmuyor
    sımdı hotbırt+sirus+thor deneyecem denedıkten sonra buraya eklerım resmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bende böyle bir alet yapabilirmiyim veya yardımcı olurmusunuz bende bursada oturuyorum etibank tarafında sizin takma imkanınız varmı bide maliyeti ne olur yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan ustam astra sabir diyosun 19e sola doğru 23,5 e 26 e 39 e 42 e diye gitmiyomu ama senin taktığın aparat sisteminde uydular ters biçim değil eğer astra 19 sabitse bilgilendirirsen sevinirim

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri