REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tek çanak 3 Uydu Yer Bursa

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tek çanak 3 Uydu Yer Bursa

Aşağıda resimlerini gördüğünüz aparat sistemini yeini yaptım daha önce yaptığım çalışmalar karadeniz bölgesinde idi. Bursada yaptığım sistemde next marka 85 cm lik çanakta ASTRA !) dereceye sabit yansıma tekniği kullanarak HOTBİRD 13 ve SİRIUS 5 uydularını gayet verimli şekiolde sinyal almasını sağladım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta resim için teşekkurler yine yapmıssın yapacagını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yapayım kosavalım sizlerden ayrı bir memlekete yerleştim senin çanak ne alemde halen yaptığımız gibiduruyormu serhan 78 daha gelişmişini yapıcam oda dream geçti ben gibi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne yapayım kosavalım sizlerden ayrı bir memlekete yerleştim senin çanak ne alemde halen yaptığımız gibiduruyormu serhan 78 daha gelişmişini yapıcam oda dream geçti ben gibi.
    Halen yaptıgın gibi duruyor en son sabri abi yaptıydı neyse bursada basarılar dilerim en kısa zamanda foruma dönmen dilegiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

döncem kardeşim buralardayım ama işler yoğun bide adsl bağlansın akşamları burdayım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir aparat karaköyde sordum çanaksız satan yoktu nasıl iş böyle anlamadım adamlar zorlan çanaklan satıyor üstelik 70ytl gibi bir fiyat biçiyorlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle bir aparat karaköyde sordum çanaksız satan yoktu nasıl iş böyle anlamadım adamlar zorlan çanaklan satıyor üstelik 70ytl gibi bir fiyat biçiyorlardı
    Bu firmada var usta forum sponspru Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

dostum böle basit bişi için çanaka alınmaz kullandığım malzemelerin fiyatı 3 ytl geçmez biraz kafa çalıştırıp el beceriside varsa herkez yapabilir zaten burda resimleride gerekli bilgileride veriyoruz isteyene burdan her türlü desteği veriyoruz her zamanda veri meye devam edecez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001

Ustam biliyosun Bursa da Uludağ çok yakın sen hangi semt te bu kurguyu halledebildin. Bizleride aydınlat be üstad...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cetındeniz
    [QUO Böyle bir aparat karaköyde sordum çanaksız satan yoktu nasıl iş böyle anlamadım adamlar zorlan çanaklan satıyor üstelik 70ytl gibi bir fiyat biçiyorlardı

TE=Volkan;244744]dostum böle basit bişi için çanaka alınmaz kullandığım malzemelerin fiyatı 3 ytl geçmez biraz kafa çalıştırıp el beceriside varsa herkez yapabilir zaten burda resimleride gerekli bilgileride veriyoruz isteyene burdan her türlü desteği veriyoruz her zamanda veri meye devam edecez.[/QUOTE]

volkan ustamında dediğigibi canak ve hazır aparat dahı almana gerekyok hırdavatcıladan 25..42 ebatta hortum kelepcesı almanyeterlı

90cm canak aparat ölcüsü delınecek yerler

Aparat uzunlugu ;50cm

4cm de ; sirus diğitürkE+QQ
    13cm de ; hotbırd
    13cm23cm : astra ( sabıt )
    28cm de : arabsat
    50cm de : türksat
    not :turksatın yanından dusuk sınyalle 39 hellesat gelıyor

60cm canak aparat ölcüsü delinecek yerler

Aparat uzunlugu ;53cm

11.5cm de ; sırus
    20.5cm de ; Hotbırd
    27cm de ; Astra ( sabit )
    34cm de ; Arabsat
    43cm de ; Türksat

Not: arkadaslar sımdı ben delınecek yerlerın olculerını verdım ama her fırmanın canagı farklı
    bız yınede her ıhtımale karışı 1 delikyerıne sagından ve solundan 1rerdelık dahacalım......
    Konu kıbar_4343 tarafından (04-12-2007 Saat 04:55 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri