Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hastaneden anneye başörtü zulmü!! İnsafsızlık!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen katılıyorum abi şu sözlerine fakat şunu da eklemek gerekiyor,;;,
    'hükümetimiz bu konuda ne yapıyor acaba'
    hükümet ne yapacak. çıkar biri "doğru bulmuyorum" der..iş kapanır.ama düzelmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hükümet ne yapacak. çıkar biri "doğru bulmuyorum" der..iş kapanır.ama düzelmez...
    hükümetten birşey beklenmez her işi hükümette yapamaz hükümetin vekillendirdiği birsürü kurum var onların bile umrunda değil!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef her devlet ortamında resmi yerlerde bu tarz yaptırımlara maruz kalınabiliyor
    gerçekten üzülüyorum şimdi o hastanenin başhekimi iki gün sonra o çocuga birşey olsa vicdan azabı çekmeyecekmi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide bu ülke için cepheye cephane taşıyanlar o başı kapalı bacılarımız ninelerimiz değilmiydi bu nankör sürüleri nede çabuk unttular tarihi
    gavur ülkelerinde başı türbanlılar hemen hemen her tarafa serbestçe girip çıkıyorlar ama % 90 nı müslüman olan ülkemde yasak olsun :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl bi laiklikdir bizim ülkemizdeki anlamış değilim ,yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ; Devletin dini olamaz..Herkes istediğine inanabilir ona tapabilir kimse kimseyi din hakkında zorlayamaz.. Eeee hani nerde ,nasıl bi anlayıştır bu düzeni oluşturanların Allah bela okumak istemiyorum.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Nasıl bi laiklikdir bizim ülkemizdeki anlamış değilim ,yanlış biliyorsam lütfen düzeltin ; Devletin dini olamaz..Herkes istediğine inanabilir ona tapabilir kimse kimseyi din hakkında zorlayamaz.. Eeee hani nerde ,nasıl bi anlayıştır bu düzeni oluşturanların Allah bela okumak istemiyorum.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bak kardeş bunların ne biçim dini var nasılda dua ediyorlar allaha yakarıyorlar bu ülke müslüman olanalar tarafından kurtarıldı müslüman ülkesidir ve öyle kalacaktır bunun aksini idda eden hiç bi şerefsiz bu topraklarda yaşayamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bak kardeş bunların ne biçim dini var nasılda dua ediyorlar allaha yakarıyorlar bu ülke müslüman olanalar tarafından kurtarıldı müslüman ülkesidir ve öyle kalacaktır bunun aksini idda eden hiç bi şerefsiz bu topraklarda yaşayamaz
    Elbette öyle abi aksini iddaa etmek ahmaklık olur..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elbette öyle abi aksini iddaa etmek ahmaklık olur..!
    evet kardeşim haklısın ahmaklıktan başkada bişi değil ama bu ahmaklar beraberlerinde çok yanlışlar çok sorunlar getriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu sözler üzerine ne desek boş ağzına diline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkesin bunu indirip bakmasını rica ediyorum:49:

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri