Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny Orjinal Btm Emu Yazılımları 26.11.2007

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9000 serilerinin kaona dönen cihazlar için yazılım yokmu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba sunny 1030 dcı skyz lere yazılım ne zaman gelecek .biri şu sunny fabrikasına söylese .ustalarım belki sizin sözünüz geçer .tamamen yetim kaldık.kimsenin ilgilendiği yok ne yapacağız bilmemki.kaldırıp atmaya kıyamıyorum.ilk çıktığında çok para vermiştim hemde dolar olarak satıyorlardı.şimdi gözümde beş para etmiyor artık.müzeyemi kaldırsak acaba..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı telat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    acaba sunny 1030 dcı skyz lere yazılım ne zaman gelecek .biri şu sunny fabrikasına söylese .ustalarım belki sizin sözünüz geçer .tamamen yetim kaldık.kimsenin ilgilendiği yok ne yapacağız bilmemki.kaldırıp atmaya kıyamıyorum.ilk çıktığında çok para vermiştim hemde dolar olarak satıyorlardı.şimdi gözümde beş para etmiyor artık.müzeyemi kaldırsak acaba..!
    Selam

Fabrika A boardlara yazılım çıkartmamakta ,Sizlere de stream ve Kaon Universals yazılımlarını yükleme şansı kalıyor fakat bunun içinde cihazın modülünü iptal edip 12.01.a5 ' e çevirmeniz gerekiyor.. Evet aslında herkes zamanında iyi diye o cihazlara koştu şimdi yüzüne bile bakılmıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

i loaded this sunny firm 12.C1.A5 and dosent work on my kaon,all the time is restarting my Kaon(the Hw of my kaon is 12.c1.a5) ...the firm dosent work on older board: what can i do? i want to have the subtitile for digi and on the stream sistem dosent work the subtitle:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AT-7O11D yazan cihaz için hangi yazılım yüklenebilir. Sonunda z yada cız yok. Bunun yazılımı varmıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloneman35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AT-7O11D yazan cihaz için hangi yazılım yüklenebilir. Sonunda z yada cız yok. Bunun yazılımı varmıdır.
    Cihazın sistem bilgilerini yazarsanız işi sağlama alalım..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihazı 12.C1.A5 stream yazılım yüklü kuru kafa yükledim.daha sonra yazılım atacagım zaman atmup111 ekranında com.... bi şey yazıyor yazılım yüklenmi yor..yanliş bişey mi yapıyorum ki..yardımcı olanlara şimdiden tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim cihazı 12.C1.A5 stream yazılım yüklü kuru kafa yükledim.daha sonra yazılım atacagım zaman atmup111 ekranında com.... bi şey yazıyor yazılım yüklenmi yor..yanliş bişey mi yapıyorum ki..yardımcı olanlara şimdiden tşkler
    sevgili arkadasım önce kup 230 eng modla herhangi eskide olsa fark etmez bir emu yükle daha sonra sunny orjinal btm yazılımını kolayca yüklersin saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bisey sorcaktim.Turksatta hotbird de ve astrada bazi tplerden sinyal almakta zorlaniyorum.Baska bi cihazla misal hotbirdde 12692.27500 deki absat kanallarini % 70 le alirken 9085 cı ile hic sinyal alamiyorum.Lnb canak vs hepsini kontrol ettim.Benim sorum acaba bu sorun yazilimdan olabilirmi tsklr.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayalet_0312 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bisey sorcaktim.Turksatta hotbird de ve astrada bazi tplerden sinyal almakta zorlaniyorum.Baska bi cihazla misal hotbirdde 12692.27500 deki absat kanallarini % 70 le alirken 9085 cı ile hic sinyal alamiyorum.Lnb canak vs hepsini kontrol ettim.Benim sorum acaba bu sorun yazilimdan olabilirmi tsklr.
    Yeni yazılım atın problem devam ederse cihazın tunerinde arıza vardır..!!

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri