9000 serilerinin kaona dönen cihazlar için yazılım yokmu..
Teşekkur: 0
9000 serilerinin kaona dönen cihazlar için yazılım yokmu..
acaba sunny 1030 dcı skyz lere yazılım ne zaman gelecek .biri şu sunny fabrikasına söylese .ustalarım belki sizin sözünüz geçer .tamamen yetim kaldık.kimsenin ilgilendiği yok ne yapacağız bilmemki.kaldırıp atmaya kıyamıyorum.ilk çıktığında çok para vermiştim hemde dolar olarak satıyorlardı.şimdi gözümde beş para etmiyor artık.müzeyemi kaldırsak acaba..!
Selam
Fabrika A boardlara yazılım çıkartmamakta ,Sizlere de stream ve Kaon Universals yazılımlarını yükleme şansı kalıyor fakat bunun içinde cihazın modülünü iptal edip 12.01.a5 ' e çevirmeniz gerekiyor.. Evet aslında herkes zamanında iyi diye o cihazlara koştu şimdi yüzüne bile bakılmıyor..
i loaded this sunny firm 12.C1.A5 and dosent work on my kaon,all the time is restarting my Kaon(the Hw of my kaon is 12.c1.a5) ...the firm dosent work on older board:what can i do? i want to have the subtitile for digi and on the stream sistem dosent work the subtitle:46:
AT-7O11D yazan cihaz için hangi yazılım yüklenebilir. Sonunda z yada cız yok. Bunun yazılımı varmıdır.
benim cihazı 12.C1.A5 stream yazılım yüklü kuru kafa yükledim.daha sonra yazılım atacagım zaman atmup111 ekranında com.... bi şey yazıyor yazılım yüklenmi yor..yanliş bişey mi yapıyorum ki..yardımcı olanlara şimdiden tşkler
Ben bisey sorcaktim.Turksatta hotbird de ve astrada bazi tplerden sinyal almakta zorlaniyorum.Baska bi cihazla misal hotbirdde 12692.27500 deki absat kanallarini % 70 le alirken 9085 cı ile hic sinyal alamiyorum.Lnb canak vs hepsini kontrol ettim.Benim sorum acaba bu sorun yazilimdan olabilirmi tsklr.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri