Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny Orjinal Btm Emu Yazılımları 26.11.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.

ustalar iyi akşamlar, az önce sunny cihaza yazılım attım aynen talimatta dendiği gibi sarı mavi yeşil menü ye basıyom ama *** menüsü açılmıyor. Yardım ve önerilerinizi bekliyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hobbit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.

ustalar iyi akşamlar, az önce sunny cihaza yazılım attım aynen talimatta dendiği gibi sarı mavi yeşil menü ye basıyom ama *** menüsü açılmıyor. Yardım ve önerilerinizi bekliyom

Bu konudaki yazılımları yüklediğinize eminmisiniz ? Sizn yüklediğiniz yazılım emusuz olabiliir..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu konudaki yazılımları yüklediğinize eminmisiniz ? Sizn yüklediğiniz yazılım emusuz olabiliir..!!
    Hocam doğru yazılım yükledim.Fakat emin olmak için sunny AT 9080 FTA cihaz için hangi yazılımı yüklemeliyim, Tps Auto için.Acil yardımınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hobbit Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam doğru yazılım yükledim.Fakat emin olmak için sunny AT 9080 FTA cihaz için hangi yazılımı yüklemeliyim, Tps Auto için.Acil yardımınızı bekliyorum.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 90XX SERİSİ YENİ MENÜ (farklı menü) yazılımlar daha önce forumda vardı şimdi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz şimdideden ilginize teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar 12.03.a5 ler ıyıce yetım ve oksuz kaldılar gozden cıkarıldımı yazılım destegı sona mı erdı acık ve net bı acıklama varmı bosuna mı beklıoruz yazılım cıkacak dıe bılgılendırırsenız ona gore beklemeyelım cıhazı mızı degıstırelım baska caremıs kalmıo tsk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar 12.03.a5 ler ıyıce yetım ve oksuz kaldılar gozden cıkarıldımı yazılım destegı sona mı erdı acık ve net bı acıklama varmı bosuna mı beklıoruz yazılım cıkacak dıe bılgılendırırsenız ona gore beklemeyelım cıhazı mızı degıstırelım baska caremıs kalmıo tsk.
    Sunny 12.01.A5 12.03.A5 16.00.A1 cihazların yazılım desteğini kesmiştir !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazlımlarda sunny 9000 serielerinde hala tps automu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilemiyorum ama sanırım 9000 yazılımlarında au hala çalışıyor .
    Konu HCakir tarafından (24-12-2007 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny desteği kessin bundan sonra sunny kim alsın

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri