REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
47 sonuçtan 41 ile 47 arası

Konu: Sunny Orjinal Btm Emu Yazılımları 26.11.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny desteği kessin bundan sonra sunny kim alsın
    Haklısınız ,onlarda yeni cihazları satmak için böyle bi taktik yapmışlar ama yanlış yoldalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

piyasada ençok bulunan 12.01.a5 için desteğini kesmek sunny için büyük ayıp bu makineler 2 yılını yeni doldurdu her yıl makine mi yenilemesi gerekir vatandaşın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ntv. fox açıyormu arkadaşım bilgiverir misiniz????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metinoz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    piyasada ençok bulunan 12.01.a5 için desteğini kesmek sunny için büyük ayıp bu makineler 2 yılını yeni doldurdu her yıl makine mi yenilemesi gerekir vatandaşın..
    Çok haklısınız benim cihazımda 12.01.A5 ama yapacak bişey yok.

Alıntı şalğam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ntv. fox açıyormu arkadaşım bilgiverir misiniz????????
    Yerli platformlar hakkında soru sormak yasaktır arkadaşım forum kurallarını okuyunuz .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AT:9070ftaz
    info:10.05.08-cfca
    s/w:v21.00.05
    h/w:v1A.00.A5
    loader:v1.02
    cıhazı yeni satın aldım.son btm yazılımını başarılı bir şekilde yükledim.emu yazılımı gözükmesine rağmen uygulamayıda harfiyen yaptım.ama şifreli kanalları acamadım.
    hatta nagravizyon şifrelerini elle girmeme rağmen acılmadı.acaba loaderi yükseltmediğim içinmi başarılı olamadım.
    şimdiden her şey için teşekkür ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı viva3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AT:9070ftaz
    info:10.05.08-cfca
    s/w:v21.00.05
    h/w:v1A.00.A5
    loader:v1.02
    cıhazı yeni satın aldım.son btm yazılımını başarılı bir şekilde yükledim.emu yazılımı gözükmesine rağmen uygulamayıda harfiyen yaptım.ama şifreli kanalları acamadım.
    hatta nagravizyon şifrelerini elle girmeme rağmen acılmadı.acaba loaderi yükseltmediğim içinmi başarılı olamadım.
    şimdiden her şey için teşekkür ederim...
    Yazılımı tekrardan yükleyin Emuya reset atın , Daha sonra normal reset atın kanalları taratınız.

Tps au için Ushuia tv de 2 dk. bekleyiniz. ( GMT : 0 olacak )
    Konu HCakir tarafından (25-12-2007 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler deneyeceğim....

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri