Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cyfra+

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cyfra+

selamlar cyfra+ paketinin şifreleri verilmekte ama verilen şifrelerle kanallar bir türlü açılmamakta acaba cyfra+ keyle açılmıyor mu bilgisi olan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar cyfra+ paketinin şifreleri verilmekte ama verilen şifrelerle kanallar bir türlü açılmamakta acaba cyfra+ keyle açılmıyor mu bilgisi olan varmı?

Cyfra+ keylerle açılmıyor eskiden bi aralar izlerdik ama artık olmuyor.. Card Sharing ile açılıyor..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekürler ama benim cihaz sharing desteklemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sharing olmadan şu an izlenemiyor malesef arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar cyfra+ sifreleri yeni,ama kanallarin acilmasi icin cihazinizdaki en son cyfra+ rsa keyler olmalidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ramın kardes rsa keylerı bulabılme ımkanımız varmı pekı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardes ben wapdan girdiyime gore bazi islemleri yapamiyorum.Ancak cuzi haberleri sizinle paylasiyorum.Ama bu konu hakda rsa keyleri bulsam sana haber veririm.Bazi arkadaslarin bu kanallari izlediyini biliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki emu ile ne zaman izlenecek bilgisi olan arkadaşlar yönetici arkadaşlar bir açıklama yapabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki emu ile ne zaman izlenecek bilgisi olan arkadaşlar yönetici arkadaşlar bir açıklama yapabilirmi
    hocam yenisin herhalde forumuı takip et bir gelişme olursa burda yönetici arkadaşlar hemen aktarıyor. saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri