Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hangi banka ne kadar kredi kartı aidatı alıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu uygulama herkes için mi varmış yoksa şahsa özel mi??ben çünkü çok yüksek kullanıyorum worldcard ı neden bize öyle bi teklif gelmiyor acaba??
    neymiş "ben özel özel müşteriymişim bana özel kampanyaymış" ben inanmadım bana özel olduğunu.usta müşteri hizmetlerini ara ben özel biriyim banada 1200 ytl 3 aylık teklif sunun de.sunarlar.benim arkadaşa 90 günde 750 ytl teklif sunmuşlar.
    bence müşteri hizmetlerini ara.sonucu bildir ne diyecekler sana bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neymiş "ben özel özel müşteriymişim bana özel kampanyaymış" ben inanmadım bana özel olduğunu.usta müşteri hizmetlerini ara ben özel biriyim banada 1200 ytl 3 aylık teklif sunun de.sunarlar.benim arkadaşa 90 günde 750 ytl teklif sunmuşlar.
    Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence müşteri hizmetlerini ara.sonucu bildir ne diyecekler sana bakalım

ustam ben zaten her ay 4000 ytl civarında geçiyorum 3 aya gerek yok ki dur ben bi arayayım bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam ben zaten her ay 4000 ytl civarında geçiyorum 3 aya gerek yok ki dur ben bi arayayım bakalım
    ara bakalım.sana ne diyecekler sanada 1200 veya 700 yada 750 diyeceklerdir.sonucu bekliyorum bir an önce.müşteri hizm. aradığında önce 3 e sonra tekrar 3 tuşla direk müşteri hizm. bağlan.fazla ses kaydı dinlememiş olursun.şunun için 2 şunun için 5 şunuun için 4 gibi saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri