mail attım ykb ye ve garantiye cevap gelir ordan bakalım ne diyecekler
umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mail attım ykb ye ve garantiye cevap gelir ordan bakalım ne diyecekler mail attıysan yazı ile sana cevap bildiriler adresine posta gelir 1 hafta içinde.bence en güzeli tlfnla açıp sormak halletmek. bir önceki mesajıma bak.tel ile ara ardından 3 sonra tekrar 3 e bas işi hallet
pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. mail attıysan yazı ile sana cevap bildiriler adresine posta gelir 1 hafta içinde.bence en güzeli tlfnla açıp sormak halletmek. pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bir önceki mesajıma bak.tel ile ara ardından 3 sonra tekrar 3 e bas işi hallet YOK HEMEN GELİYOR MAİL OLARAK CEVABI YARIN GELİR cevaplar merak etme eğer gelmezse o zaman ararım sağol
umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YOK HEMEN GELİYOR MAİL OLARAK CEVABI YARIN GELİR cevaplar merak etme eğer gelmezse o zaman ararım sağol daha öncekinde kart ücretiyle ilgili mail attım bana yazılı cevap geldi. genede sen bilisin
umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YOK HEMEN GELİYOR MAİL OLARAK CEVABI YARIN GELİR cevaplar merak etme eğer gelmezse o zaman ararım sağol bende mail attım cevap mektup olarak geldi bu konuda
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri