REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hangi banka ne kadar kredi kartı aidatı alıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoğu itirazı kabul ediyorlar, ben akbank ve yapıkrediye itiraz ettim, iade ettiler kart ücretini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet, kartım iptal ettireceğim diye bastırırsanız paranızı çoğu kez iade eden bankalar var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neymiş "ben özel özel müşteriymişim bana özel kampanyaymış" ben inanmadım bana özel olduğunu.usta müşteri hizmetlerini ara ben özel biriyim banada 1200 ytl 3 aylık teklif sunun de.sunarlar.benim arkadaşa 90 günde 750 ytl teklif sunmuşlar.
    Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence müşteri hizmetlerini ara.sonucu bildir ne diyecekler sana bakalım

ustam ben zaten her ay 4000 ytl civarında geçiyorum 3 aya gerek yok ki dur ben bi arayayım bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam ben zaten her ay 4000 ytl civarında geçiyorum 3 aya gerek yok ki dur ben bi arayayım bakalım
    ara bakalım.sana ne diyecekler sanada 1200 veya 700 yada 750 diyeceklerdir.sonucu bekliyorum bir an önce.müşteri hizm. aradığında önce 3 e sonra tekrar 3 tuşla direk müşteri hizm. bağlan.fazla ses kaydı dinlememiş olursun.şunun için 2 şunun için 5 şunuun için 4 gibi saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mail attım ykb ye ve garantiye cevap gelir ordan bakalım ne diyecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mail attım ykb ye ve garantiye cevap gelir ordan bakalım ne diyecekler
    mail attıysan yazı ile sana cevap bildiriler adresine posta gelir 1 hafta içinde.bence en güzeli tlfnla açıp sormak halletmek.

bir önceki mesajıma bak.tel ile ara ardından 3 sonra tekrar 3 e bas işi hallet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mail attıysan yazı ile sana cevap bildiriler adresine posta gelir 1 hafta içinde.bence en güzeli tlfnla açıp sormak halletmek.

bir önceki mesajıma bak.tel ile ara ardından 3 sonra tekrar 3 e bas işi hallet

YOK HEMEN GELİYOR MAİL OLARAK CEVABI YARIN GELİR cevaplar merak etme eğer gelmezse o zaman ararım sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YOK HEMEN GELİYOR MAİL OLARAK CEVABI YARIN GELİR cevaplar merak etme eğer gelmezse o zaman ararım sağol
    daha öncekinde kart ücretiyle ilgili mail attım bana yazılı cevap geldi.

genede sen bilisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim vadesiz hesabımdan kestikleri paralar haram zıkkım olsun. bunlar yıl sonunda bi de utanmadan ne kadar kar ettiklerini gururla açıklıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kalamalka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim vadesiz hesabımdan kestikleri paralar haram zıkkım olsun. bunlar yıl sonunda bi de utanmadan ne kadar kar ettiklerini gururla açıklıyorlar.
    en iyisi ziraat bank. 3 aylık ortalama(hesabındaki) 50 ytl üzerindeyse yıllık hesap işletim ücreti almıyorlar.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri