REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
139 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Herkes OKusun Tum Uyelere UYARIDIR!!!

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Herkes OKusun Tum Uyelere UYARIDIR!!!

Arkadaşlar bundan 2 gun önce bir webmasterlerin oldugu sitede(Guvenilir bir sitedir site sahipleri olmayanı kabul etmezler) oradaki uyelerden biri kontor olayına başlamış ve ben kendime ve kız arkadaşıma 200 kontor aldım (Sonucta guvenilir cep shop diye ve kız arkadaşımın O an annesi hastanedeydi arasın annesini falan diye )

Neyse hattımıza kontor yuklendi ve ben eft ödemesi yaptım iyi akşamlar deyip msn kapattık bugun vodafoen shoptan beni aradılar bu arkadaş bir bayinin kullanıcı ve şifresini girip saga sola kontor satmış ve vodafone bayisi bu yukleyenleri tek tek aradı bende durumu anlattım yani bir sekilde bayi magdur elinden shopluk bile alınabilir de ettigi zararları siz düşünün yani bizde davalı olduk ama bu iş basit degil bu işi yapanlara sizlere uyarıda bulunmak borcum oldu..

ARKADAŞLAR SİZİ MSN EKLEYEN KİM OLURSA OLSUN VEYA HERHANGİ BİR SİTE OLURSA OLSUN KONTOR VS SEYLER ALMAYINIZ.İNTERNET ORTAMI TUZAGINA DÜŞMEYİN.BEDAVA KONTOR VEYA BEDAVA SMS VERİLİYORMUŞ OLAYLARINA KANMAYINIZ.İNTERNET ORTAMINDA TELEFON BİLGİLERİNİZİ KESİNLİKLE VERMEYİNİZ..

Ayrıca bunu yapan kişinin yanına kar kalaagını zannetmesin tum bilgiler vs seyler bayiye aktarılmıştır.Artık bilişim sucundan hapisenede kontor satar

Ayrıca adamın webmaster sitesinde actıgı konudan alıntı

Alıntı izmirshell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [B]
    Merhaba arkadaşlar,
    Uzun süren bayiliğimiz neticisinde alış kredilerimiz bir hayli düşmüş, kârlarımızı da kısmış bulunmaktayız. Buradaki amaç, herkesin tahmin edebileceği gibi sürümden kazanmaktır.
    Satışlar, parça ve tam kontörler olarak gerçekleşecek olmakla beraber; 100 - 250 - 500 - 750 - 1000 kontör satın alan herkese hediye kontör ve smsleri de yüklenecektir. Satın aldığınız kontör kartlarından hiç bir farkı yoktur. Ama illa ki fark yaratacağız ;
    20 Vodafone parça kontör : 2,40 YTL (Bilindiği üzere herhangi bir hediyesi bulunmamakta.)
    Paypal fiyatı : 2.5 dolar (0.5 dolar komisyon eklenmiştir.)
    31 Vodafone parça kontör : 4,20 YTL (Bilindiği üzere herhangi bir hediyesi bulunmamakta.)
    Paypal fiyatı : 4 dolar (0.3 dolar komisyon eklenmiştir.)
    100 Vodafone kontör : 12,60 YTL ( Hediye kontör ve smsler otomatik olarak yüklenecektir.)
    Paypal fiyatı : 11 dolar (0.4 dolar komisyon eklenmiştir.)
    250 Vodafone kontör : 26,90 YTL (Hediye kontör ve smsler otomatik olarak yüklenecektir.)
    Paypal fiyatı : 23.5 dolar (0.5 dolar komisyon eklenmiştir)
    500 Vodafone kontör : 52,90 YTL (Hediye kontör ve smsler otomatik olarak yüklenecektir.)
    Paypal fiyatı : 45.5 dolar (0.7 dolar komisyon eklenmiştir)
    750 Vodafone kontör : 77,50 YTL (Hediye kontör ve smsler otomatik olarak yüklenecektir.)
    Paypal fiyatı : 66 dolar (0.4 dolar komisyon eklenmiştir.)
    1000 Vodafone kontör : 108,50 YTL (Hediye kontör ve smsler otomatik olarak yüklenecektir.)
    Paypal fiyatı : 93 dolar (1.1 dolar komisyon eklenmiştir.)
    Ödemeler çeşitli banka hesaplarına ve paypal adresine yapılacaktır.
    Foruma mâl olmuş, güvenilir, itrade'si yüksek olan kişilere önce kontör yüklenip sonra para yatırılması istenecektir.
    Paypal ödemesi, daha sınırlı bir kesme hitap etmekte olup, gerekli güveni vermeniz gerekmektedir. Zaten kâr miktari minimize edilmiştir, herkesten paypal kabul edemezsek affola.
    Önemli Not : 02.12.2007 Pazar akşamı saat 20.00'a kadar potansiyel müşteri ölçülecektir. Satışlar 20.00 'dan itibaren başlayacak.
    Konu Admin tarafından (04-12-2007 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri