Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
139 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Herkes OKusun Tum Uyelere UYARIDIR!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkürler üstad.

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben uyarıyı yapayımda böyle seyleri okuyalım bilgilenelim 27000 uye var bunun en yakınına söylese o ona söylese 27 bin olur 1 milyon kişi lütfen kanmayınız arkadaşlar benim için sorun yok kontoru aldım ama içim rahat degil bayi arayınca
    teşekkürler arkdaş aynen senin gibi düşünüyorum lütfen duyarlı olalım saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam teşekkürler paylaştyığın için. umarım kimse bu tuzağa düşmez. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca adamın webmaster sitesinde actıgı konuyu 1 ci mesaja ekledim ne kadar uygun demi fiyatlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca adamın webmaster sitesinde actıgı konuyu 1 ci mesaja ekledim ne kadar uygun demi fiyatlar
    ÜLEN piyasa kanı bozuk dolmuş iki kuruş kazanacağız diye canımız
    çıkıyor birileri gelip üstüne konuyor ne ala ne ala şeriatı getirecenki
    bak bakalım kimse haddini aşıyormu ama nerde çok sağol dostum
    uyarın için allah seni var etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok teşekkürler bu tür konulara karşı duyarlı olmalıyız tuzaklara kanmamalıyız internette bilgilerimizi dikkatli kullanmalıyız bu tür kişilere fırsat vermemeliyiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ÜLEN piyasa kanı bozuk dolmuş iki kuruş kazanacağız diye canımız
    çıkıyor birileri gelip üstüne konuyor ne ala ne ala şeriatı getirecenki
    bak bakalım kimse haddini aşıyormu ama nerde çok sağol dostum
    uyarın için allah seni var etsin

Selam

Abi bu ülke şeriat'ı kaldıramaz ,mesela orada bir suç işlendiği zaman o uzuvu alıyorlar.. Türkiye ' de birsürü kişi boşuna hapis yatıyor onların yanlışlıkla uzuvlarının gittiğini düşünmek bile istemiyorum..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanmıyorum yaaa bu kadarda şerfsizlik yuh yani başkasının cebine elini sokanlara asla ve asla tahamülüm yok. dediğiniz gibi hapisanede kontör satsın. (ama oradada cep teli yok ki)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarın için tşk.iyi akşamlar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta teşekkürler uyarın için...ama hepimiz şunu düstur edinirsek bence sıkıntı olmaz:bu devirde kimse kimseye günahını bile ucuz fiyata vermez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta teşekkürler uyarın için...ama hepimiz şunu düstur edinirsek bence sıkıntı olmaz:bu devirde kimse kimseye günahını bile ucuz fiyata vermez...
    Birde ben gibi adam kanıyor biz hep iyi niyetmizin kurbanı oluyoruz aslında

Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri