REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: “dostlar kampanyası”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart “dostlar kampanyası”

Dostlar kampanyası nedir?
    Kampanyamız çok basit; mevcut bir Digiturk üyesiyseniz bir tanıdığınızı Digiturk üyesi olması için tavsiye edin, hem siz hem de tanıdığınız indirimler kazansın.
    Katılmak için ne yapmalıyım?
    0212 473 73 73 ‘ten Digiturk Müşteri hizmetlerini arayın, kendinizi tanıtıp üye olduğunuzu ve bir tanıdığınızı “dostlar kampanyası” dahilinde tavsiye etmek istediğinizi belirtin. Tanıdığınızın iletişim bilgilerini müşteri hizmetleri yetkilisine verin. Daha sonra tanıdığınız kişiyi arayıp üyeliğinin başlatılması konusunda kendisine bilgi vereceğiz.
    Tavsiye ettiğim kişi katılmak için ne yapmalı?
    Tavsiye ettiğiniz kişi müşteri hizmetlerimiz ile görüştükten sonra üye olmayı kabul ederse, 20 YTL aktivasyon bedelini ödeyerek aboneliğini başlatacak ve ilk 1 ay seçeceği herhangi bir Digiturk paketini ücretsiz izleyecek. Eğer 1 yıl üye olarak kalacağını taahhüt ederse ücretsiz kuruluma hak kazanacak.
    Peki tanıdığım birini tavsiye ederek ben ne kazanacağım?
    Tavsiye ettiğiniz kişi üye olunca siz o an izlediğiniz Digiturk paketini 1 ay ücretsiz izleyeceksiniz.
    Hem ben hem de tavsiye ettiğim tanıdığım indirimlerimizi ne zaman kullanabiliriz?
    Siz, tavsiye ettiğiniz kişinin kurulumu tamamlanıp üyeliği başlatıldığında indiriminizi hemen kullanabilirsiniz. Tanıdığınız da üyeliği başlar başlamaz indirimini kullanabilecektir.
    1 ay ücretsiz izleyeceğim paketim, tanıdığımı tavsiye ettiğim andaki paketim mi olacak?
    1 ay ücretsiz izleyeceğiniz paket, sizin tavsiye ettiğiniz kişinin üyeliği başladığı anda izlediğiniz pakettir.
    İndirim demek ilk ay hiç fatura çıkmayacak mı demektir?
    Hayır, mevcut 1 aylık paket bedeli kadar indirim almaktır. Paket bedeli haricinde, kullanılan ek servisler (yan odaya Digiturk, izle öde kanallardan program satın alma, Digiturk dergisi vs) var ise sözkonusu servis bedelleri üyeye faturalandırılır.
    Kaç tanıdığımı tavsiye edebilirim?
    Dilediğiniz sayıda kişiyi tavsiye edebilirsiniz. Tavsiye ettiğiniz ve üyeliği başlatılan tüm üyeler yukarıda bahsedilen indirimlerden faydalanır. Ancak siz, 1 yıl içerisinde tavsiye ettiğiniz ve üyeliği başlatılan en fazla 5 kişi üzerinden yukarıda bahsedilen indirimlerden faydalanabilirsiniz.
    İndirimlerin devri mümkün mü?
    Hayır, bir yıl içinde alınan indirimler sonraki yıla devredilemez.
    5 kişiyi aynı anda tavsiye edebilir miyim? Edersem indirimlerimi nasıl alırım?
    Evet edebilirsiniz. 1 yılda 5 tavsiye etme hakkınızı doldurmuş olursunuz; indirimlerinizi, tavsiye ettiklerinizin üyeliklerini aktiflemeleri ile hesabınıza yükletirsiniz.
    Önerdiğim kişiyi benden önce başkası da önermişse ne olur?
    İlk öneren kişi indirimi alır, diğer önerenler indirim alamaz.
    Paketimi yıllık peşin fiyatını ödeyerek aldım. Bir tanıdğımız tavsiye edersem indirimden nasıl faydalanabilirim?
    Yıllık paketiniz bitene kadar ara dönemlerde salon kanallarından film veya yan odaya üyelik gibi servislerden faydalanırsanız, indiriminizi bu servisler için kullanabilirsiniz. İndiriminizi bu şekilde kullanmazsanız, yıllık paketinizin bitişini takip eden ilk fatura döneminde indirimden faydalanabilirsiniz.
    Tavsiye edilen bir üye ne kadar zaman sonra tavsiye eden olabilir?
    Tavsiye edilen kişinin üyeliği başladığı andan itibaren, kendisi de tavsiye eden olabilir.
    Tavsiye ettiğim kişi üyeliğini daha sonra iptal ederse benim indirimlerim de iptal mi olur?
    Hayır, bu konuda herhangi bir bağlayıcılık yoktur, bir tanıdığınızı tavsiye ettiğinizde indiriminizi tavsiye ettiğiniz kişinin üyeliği aktif olur olmaz alırsınız.
    Yurtdışı ve Kıbrıs üyelikleri Dostlar Kampanyasından yararlanabilir mi?
    Hayır, bu kampanya sadece Turkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde geçerlidir.
    Kampanya ne zamana kadar geçerlidir?
    Kampanya 31 Aralık 2007 tarihinde sona erecektir.

Daha detaylı bilgi almak için 0212 – 473 73 73 nolu müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ABONE OLMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN İYİ anlaşsınlar toplu halde üye olsunlar işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki sadece kart almal istesek bu indirimin faydasıolur mu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri