Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ronaldo'nun yeni rengi sarı-lacivert

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inş. gelir. böyle isimler türkiyenin adının duyulmasını arttırıyor. ve türk furbolunada büyük katkı sağlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiiki sakatlığı kronikleşmiş boyutta değilse alınması faydalı olur...tabiiki fenerin sağlık kurulu bunu inceleyip değerlendirir ona göre rapor verir...bu ayrı mesele...ancak arkadaşlarımızda bahsetmiş;ronaldo artık avrupada iş yapabilecek durumda değil...dolayısıylada türkiye hem onun için iyi bi seçenek hemde bizim ligin kalitesi gözönüne alındığında çok fayda sağlayabilecek bi isim....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanılmıyorsam eğer Nasreddin Hoca'ya sormuşlar;Hocam eskiyen ay'ları ne yaparlar diye Hoca'da kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş.Bu iş'de aynı o işe benziyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yanılmıyorsam eğer Nasreddin Hoca'ya sormuşlar;Hocam eskiyen ay'ları ne yaparlar diye Hoca'da kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş.Bu iş'de aynı o işe benziyor.
    ee abi şartlar bu...ronaldo vb oyuncuları biz yetiştiremiyorsak yada yirmili yaşlarının başında ligimize getirip oynatamıyorsak,olan kadarıyla idare edicez....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ee abi şartlar bu...ronaldo vb oyuncuları biz yetiştiremiyorsak yada yirmili yaşlarının başında ligimize getirip oynatamıyorsak,olan kadarıyla idare edicez....
    Çok haklısın gelirse en azından ne kadar oynarsa oynasın Türkiyenin reklamını yapmış olur yani zarar etmeyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben istemem öyle bir futbolcu adı olmasın top oynasın neler geldi neler gecti fenerde alın size anelka ne işimize yaradı iii düşünmeliler bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Fener'e müjde!

Fenerbahçe'nin Ronaldo transferinde önünde engel kalmadı. Brezilyalı starını gözden çıkaran Milan, Palermo'nun Brezilyalı süper golcüsü Amaori'yi devre arasında renklerine katacak. Böylece Sarı Kanarya, Roberto Carlos'a "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun bir bonservis bedeli (4 milyon euro) karşılığında transfer edebilecek.Yönetimin, Ocak ayında Kezman'ı gönderip, Ronaldo'yu getireceği belirtiliyor

Artık engel kalmadı
    Sezon başında çok istemesine rağmen Milan kulübü satmak istemediği için Ronaldo transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe'ye İtalya'dan müjdeli haber geldi. Milan'ın devre arasında Ronaldo'nun yerine Palermo'nun süper golcüsü Amauri'yi transfer edeceği belirtildi. Hatta Milan'lı yöneticilerin, İtalyan pasaportlu Brezilyalı golcü ile ön anlaşma yaptığı kaydedildi. Böylelikle Fenerbahçe, Ankaraspor maçından sonra Carlos'u arayarak "Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" diyen Ronaldo'yu çok uygun şartlarda transfer edebilecek.

3 yıllık sözleşme...
    Milan, devre arasında Ronaldo'yu kesin satacak. Çünkü Brezilyalı forvetin Haziran 2008'de Milan'la olan sözleşmesi bitiyor. Ronaldo'ya şu anda en ciddi teklif Fenerbahçe'den. Ayrıca Ronaldo da Zico ve Roberto Carlos faktörü nedeniyle Fenerbahçe'yi çok istiyor. Fenerbahçe'nin, 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Brezilyalı golcüyü transfer edebileceği ifade ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre sarı-lacivertli yönetim, Ronaldo ile yıllık 3 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme yapacak. Ocak'ta Kezman gidecek, Ronaldo gelecek.

Fotomac

bakalım faydasımı olcak yoksa zararımı..??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu haber paso yalanlanıyor inanmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyemizi tanıtım açısından iyi olur fakat, fenerde pek iş yapacağını zannetmiyorum 3 maç oynuyor 6 ay sakat ,faydalı olacağına inanmıyorum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri