REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: astra nereden ızlenır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart astra nereden ızlenır

ben hatay-antakyadan yazıyorum astra uydusu taktırmak ıstıyorum acaba bu bolgeden ızlenırmı sımdıden ılgılenen arkadaslara tesekkur edrım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben batı karadenizden izliyorum diger uyelerden bakalım nasıl cevap verecekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbaybo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben hatay-antakyadan yazıyorum astra uydusu taktırmak ıstıyorum acaba bu bolgeden ızlenırmı sımdıden ılgılenen arkadaslara tesekkur edrım
    minimum 150cm canak antenle yayınların çoğunu alabilirsiniz hem astrada digital+ nagra3 sistemine geçti cihazınız destekliyorsa premiere kanallarını izlemeniz içinde çanağınız 150cm den büyük olması lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hmmmm....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 1-E mi yoksa 1 - C mi ben mardin de astra 1-e izliyorum sirus ayni olabilir izletebilirsin
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astra 1-E mi yoksa 1 - C mi ben mardin de astra 1-e izliyorum sirus ayni olabilir izletebilirsin
    Mardinden 23.5 astrayı alman imkansız arkadaşım. Sinyal aldığın tp leri yazar mısın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla hangısı cıkarsa taktıracamda yınede yardımcı olursanız sevınırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratbaybo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla hangısı cıkarsa taktıracamda yınede yardımcı olursanız sevınırım
    astra 19,2 E uydusu için en az 200 cm lik kaliteli bir çanak taktırırsanız ve çok yakın mesafelerde önünüzde dağ tepe vb tarz engeller yok ise 600 kadar kanalı yani astranın tamamını alabilirsiniz...200 cm den daha düşük çaplı çanaklarda ve kullandığınız ekipmanın kalitesine göre bu sayı azalır...150 cm lik çanakla alabileceğiniz kanal sayısı 250-300 ü geçmez....astra 23.5 E uydusu hakkında ise hiç bir fikrim yok...ama işe yaramaz kanallarla dolu olduğu söyleniyor...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ustadlar ankaradan astarayı gm 9400 vci cihazımla izlemek için kaç cm lik minimumu anten kullanmak lazım yardımcı olursanız sevinirim. birde kaç kanal alır tahmini.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny 1030 Sky Cihazım Var Mersinden 90 Cm çanakla Astra Uydusunu Izleyebilirmiyim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri