ben hatay-antakyadan yazıyorum astra uydusu taktırmak ıstıyorum acaba bu bolgeden ızlenırmı sımdıden ılgılenen arkadaslara tesekkur edrım![]()
ben hatay-antakyadan yazıyorum astra uydusu taktırmak ıstıyorum acaba bu bolgeden ızlenırmı sımdıden ılgılenen arkadaslara tesekkur edrım![]()
minimum 150cm canak antenle yayınların çoğunu alabilirsiniz hem astrada digital+ nagra3 sistemine geçti cihazınız destekliyorsa premiere kanallarını izlemeniz içinde çanağınız 150cm den büyük olması lazım...
hmmmm....
astra 1-E mi yoksa 1 - C mi ben mardin de astra 1-e izliyorum sirus ayni olabilir izletebilirsin
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
valla hangısı cıkarsa taktıracamda yınede yardımcı olursanız sevınırım
astra 19,2 E uydusu için en az 200 cm lik kaliteli bir çanak taktırırsanız ve çok yakın mesafelerde önünüzde dağ tepe vb tarz engeller yok ise 600 kadar kanalı yani astranın tamamını alabilirsiniz...200 cm den daha düşük çaplı çanaklarda ve kullandığınız ekipmanın kalitesine göre bu sayı azalır...150 cm lik çanakla alabileceğiniz kanal sayısı 250-300 ü geçmez....astra 23.5 E uydusu hakkında ise hiç bir fikrim yok...ama işe yaramaz kanallarla dolu olduğu söyleniyor...selametle
selam ustadlar ankaradan astarayı gm 9400 vci cihazımla izlemek için kaç cm lik minimumu anten kullanmak lazım yardımcı olursanız sevinirim. birde kaç kanal alır tahmini.
Sunny 1030 Sky Cihazım Var Mersinden 90 Cm çanakla Astra Uydusunu Izleyebilirmiyim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri