REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Uydularmı yok?benmi görmüyorum?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood Uydularmı yok?benmi görmüyorum?

Merhaba saygı değer arkadaşlar saat 2.bir telstar 15 batı uydusuna montaja gittim daha geleli 1 saat olmadı müşterim ucuz ve güzel bir cihaz tak dedi bende yumatu IQ takıyım dedim ama gel görki uydu bölümünde sadece doğu uydular var batıdan ise içinde hiç kayıtlı uydu ismi yok bilseydim dükkanda ayarlar öle giderdim montaja valla illet oldum gına geldi yuh beya national graphic wild kanalınında frekansını ezbere bilmiyorum yaniii o kadar sinirlendimki anlatamam batıdan nilsat telstar vs vs kayıtlı uydu cihazda yok transpoder almak için arkadaş arıyorum yanlış frekans vermesi sonucunda terasta saatlerce mahpus kaldım ayıp ya YUMATU marka cihaza sanki sadece doğu uyduları monte ediliyor yetkililere sesleniyorum lütfen yumatu IQ serisi olan cihazlara uydu isimleri komple YAZILSIN TEK KELİMEYLE REZALET NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM UMARIM YUMATU BU KONUYA EL ATAR.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Buyur Buradan Yak Kendini Bukadar üzme

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlar saat 2.bir telstar 15 batı uydusuna montaja gittim daha geleli 1 saat olmadı müşterim ucuz ve güzel bir cihaz tak dedi bende yumatu IQ takıyım dedim ama gel görki uydu bölümünde sadece doğu uydular var batıdan ise içinde hiç kayıtlı uydu ismi yok bilseydim dükkanda ayarlar öle giderdim montaja valla illet oldum gına geldi yuh beya national graphic wild kanalınında frekansını ezbere bilmiyorum yaniii o kadar sinirlendimki anlatamam batıdan nilsat telstar vs vs kayıtlı uydu cihazda yok transpoder almak için arkadaş arıyorum yanlış frekans vermesi sonucunda terasta saatlerce mahpus kaldım ayıp ya YUMATU marka cihaza sanki sadece doğu uyduları monte ediliyor yetkililere sesleniyorum lütfen yumatu IQ serisi olan cihazlara uydu isimleri komple YAZILSIN TEK KELİMEYLE REZALET NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM UMARIM YUMATU BU KONUYA EL ATAR.....
    NAT GEO WİLD11124 H 11386-3/4
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İSTEDİĞİN BURADA
    Konu f47xfenerli tarafından (23-11-2007 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biraz geç oldu özürdilerim yinede saol arkadaşım
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri