Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: GoldMaster SAT-76000-76500 FTA yazılımı 08.01.2008

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha GoldMaster SAT-76000-76500 FTA yazılımı 08.01.2008

SAT-76000-76500 FTA yazılımı

Emu Giriş Kodu : Menü 8282
    Fabrika Pin Kodu : 1407

Menü içersinde kumanda üzerinden 8282 tuşladığınızda *** listesi ekrana gelecektir.

Emu yazılımı eklenmiştir

USB li Olmasının Avantajları

-- USB flash diskiniz ile yazılım yükleyebilirsiniz.
    -- USB Flash diskiniz ile cihaz içersindeki *** listesini softcam.*** dosyası halinde flash diskinize çekip gerekli yerlerdeki keyleri güncelleyip tekrar flash diskiniz ile yükleyebilirsiniz...
    -- Kanal listesini USB flash diskinize çekip kanal listenizi kendinize göre bilgisayar ortamında güncelleyip tekrar usb diskiniz ile yükleyebilirsiniz...
    -- Sistem ayarlarını Kendi hafızasına kaydedebilirsiniz ve hatta usb flash diskinize kaydedebilirsiniz.
    -- USB flash diskinizdeki mp3 dosyalarınızı dinleyebilirsiniz..
    -- USB flash diskinizdeki resimleri tek tek görüntüleyebilirsiniz hatta slayt gösterisi olarak görüntüleyebilirsiniz.
    -- USB Flash disk içersindeki Favori resimlerinizi Radyo Arka Plan olarak tek bir tuş ile ayarlayabilirsiniz: ( yükleme açıklaması dosyanın içinde )
    Konu ZaLiM tarafından (08-01-2008 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ben usb den hallediyorum her işi suana kadarda 7 adet sattım mağazada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler coscos

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süpersiniz valla..ya bide şu kanal *** düzenleme programı olarak hangisini kullanacaz belirli bi program varmı cevap verirseniz sevinirim..
    Konu venazuella tarafından (06-12-2007 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkür

bi şey soracam bu makineden bende de var, fox tv ve n tv de maçlar olduğunda şifreye girince onları çözebiliyor mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biss *** sistemi auto olarak çalışmaktadır mevcut keyleri girdiğinizde 10 - 15 sn kanalın üzerinde bekleyince açmaktadır....

tüm biss şifreleme sistemindeki kanalları açmaktadır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler Zalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılım işlerinde biz konuyu bilmiyenlere yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim elimde GM 40400 CI cihazı var. Sizler aranızda konuşuyorsunuz bağzı şifreleme sistemlerinden. Ben cihazımdaki *** sitemlerime baktığımda (bu sistem yazılımlarını uzun süredir bu siteden güncelliyorum) Sizlerin bahsettiğiniz Nagra 2 ve buna benzer yazılımların benim cihazımda olmadığını gördüm. Acaba bu zazılımları hazırlıyan arkadaşlardan rica etsekte bu tür bizde olmayan *** türlerininde bizim yazılım programına yüklemeleri mümkün olurmuki? Eğer bu tip bir çalışma gerçekleştirirlerse bu arkadaşlar beni ve sanırım benim gibileride çok sevindirirler. Şididen emeği geçen ve çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eline Sağlık teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk eline saglık

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri