Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: REDLINE CS100X de türksat sinyal problemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 REDLINE CS100X de türksat sinyal problemi

Merhaba arkadaşlar REDLINE CS100X cihazım var dün türksatı izlerken arada sinyal sorunu yaşıyordum dün aksam itibariyle tamamen türksat gitti.diğer hotbird olsun astra gibi uydularıda izleyebiliyorum onlarda bir sorun yok.Komşularıma sordum onlarda aynı problemi yaşıyorlar.Acaba bu türksattaki sinyal problemi neden olabilir.(Antalyada yaşıyorum ve dün fırtına vardı bu neden olmuş olabilirmi?) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı incitanesi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba arkadaşlar REDLINE CS100X cihazım var dün türksatı izlerken arada sinyal sorunu yaşıyordum dün aksam itibariyle tamamen türksat gitti.diğer hotbird olsun astra gibi uydularıda izleyebiliyorum onlarda bir sorun yok.Komşularıma sordum onlarda aynı problemi yaşıyorlar.Acaba bu türksattaki sinyal problemi neden olabilir.(Antalyada yaşıyorum ve dün fırtına vardı bu neden olmuş olabilirmi?) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    üstat türksat güncelleme tpsinimi soruyorsun yoksa hiçbir tpden sinyalmi alamıyorsun anladığım kadarıyla senin anten rüzgarın hışmına uğramış güncelleme tp sinden başkasında sorun yok oda 10 ŞUBAT sonra düzelecek bilgilerine saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ne yapacaz güncelleme tp i yok cihazlarımız çökmüş durumda.10 şubata kadar beklenmez aaaciiil yardımm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri