Alıntı Eko_09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bak amedus benim canimi sikma tamammi kimin agzinin sut koktugu belli.Seni arastirmama aratmama hic grek yok
cunku gerek yok tamammi
once efendi ol saygili ol
cins cinste konusma
terbiyesizligi ben degil sen yapiyorsun
acmiyorsa acmiyor hata veriyorsa veriyor
onlara birsey dedin ses cikarmadim
ama sahsima yani ise yaramaz ve vb seyler soyledin icin
Hem sen kimsin de bana ogut veriyon yada benden birsey ogren diye birseyler yaziyorsun
yasin kac
bir soyle yasini meslegini ilk once adam ol ve senin disinda cins cins konusan yok
terbiyesizlik yapma
insan ol efendi ol tamam mi
senin arastirmama gerek yok dogruysa dogrudur yanlissa yanlistir
sana inanmayanda yok
burasi bir paylasim platformu
burasi vezirde yapar rezilde
her dusenin arkasindan vurulmaz
daha iyice yaklasacagina
olaya ahkam kesiliyorsun ha hu diyorsun
sanki sen hic hayatinda hata yapmadin yada yapmiyorsun supersin
sen sanki ak sutten cikmis kasiksin
YAZIK!insan ol efendi ol saygili ol
ha sunuda soyleyeyim
o yazilimlari ben yaptim diye birsey soyledim mi sana
oyle birsey olsa o dosyalarda oynama yapar birseyler eklerdim
kendince birseyler cikariyorsun
AYIP BE!!!
ilk önce sıkı can iyidir çabuk çıkmaz ikincisi ben gayet efendiyim bunu herkez bilir sadece bazı çakaların işine gelmem mesela temsili bu olydaki gibi ben ce fazla uzatmada daha fazla batma rezil olma bence burda bir özür dile herkesten daha sonra paylaşacağın dosyalarıda dene öyle ver HA unutmaDan buna Yanıt vermedende geçemiyeceğim (
o yazilimlari ben yaptim diye birsey soyledim mi sana
oyle birsey olsa o dosyalarda oynama yapar birseyler eklerdim
kendince birseyler cikariyorsun ) burda yazmışsın bak (Arkadaslar cok uzgunum yazilimlarda 1 hata olusmus ozur dilerim.duzenleme yapacagim.Fixleme yapacagim.Tekrar ozur ve saygi...
^Eko_09^ ) ya ayıp be ne terbiyesiz adamsın sen hem terbiyesiz hem yalancı kendi yazınla çelişme bari konuyu kapada daha fala rezil olma adam gibi arkadaşlar bu dosyayı paylaşıyorum denemedim desen kimse sana laf söylemez ama yokkkk sen ustasınyaa bu işde erbabsın ya get işne de asıl sen benim canımısıkmaefendi ol işine gücüne bak