REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Receiverler ve Bağlantı Kablo ve Aparatları

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Receiverler ve Bağlantı Kablo ve Aparatları

Arkadaşlar Bende Sunny 7010 DCI receiver varken Next DSmart aldım. Ama şöyle bir sorunum var, dsmart da istediğim tüm kanallar yok. sınırlı yabancı kanal var. Birde DVD, RS232, 5+1 Hoparlörüm var TV de eski tek scart girişi var. Gelelim soruna benim yapmak istediğim. Next ile Sunny i birbirine scart ve Uydu anten kablosuyla bağlamak istiyorum. DVD mi bunlardan birine bağlayıp televizyona girmek istiyorum. RS232 kablomu Sunny ye Bağlamak istiyorum 5+1 i bağlama işini çoklayıcıyla halledebilirim. Aynı anda iki receiveri de açmadan birini kapatıp öbürünü açarak ikisini de kapattığımda DVD mi açarak RS232 kablomu da bilgisayarıma takarak hiç yerimden kalkmadan uzaktan kumandamla kapat aç yaparak bu 3 cihazı da sorunsuz kullanmak istiyorum. Anten için Loop Out ve Scart için VCR giriş çıkış larını kullanarak bu üç aleti sorunsuz olarak nasıl birbirine bağlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim aynı sorundan muzdarip başka arkadaşların da çıkacağına eminim zira dsmart ta 1000 küsür kanal yerine 500 kanal var. bunu alan arkadaşlar eski receiverlerini iade etmeyerek bu sistemi deneyeceklerdir bence.
    Konu volkanozmihci tarafından (06-12-2007 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri