Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Receiverler ve Baðlantý Kablo ve Aparatlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Receiverler ve Baðlantý Kablo ve Aparatlarý

Arkadaþlar Bende Sunny 7010 DCI receiver varken Next DSmart aldým. Ama þöyle bir sorunum var, dsmart da istediðim tüm kanallar yok. sýnýrlý yabancý kanal var. Birde DVD, RS232, 5+1 Hoparlörüm var TV de eski tek scart giriþi var. Gelelim soruna benim yapmak istediðim. Next ile Sunny i birbirine scart ve Uydu anten kablosuyla baðlamak istiyorum. DVD mi bunlardan birine baðlayýp televizyona girmek istiyorum. RS232 kablomu Sunny ye Baðlamak istiyorum 5+1 i baðlama iþini çoklayýcýyla halledebilirim. Ayný anda iki receiveri de açmadan birini kapatýp öbürünü açarak ikisini de kapattýðýmda DVD mi açarak RS232 kablomu da bilgisayarýma takarak hiç yerimden kalkmadan uzaktan kumandamla kapat aç yaparak bu 3 cihazý da sorunsuz kullanmak istiyorum. Anten için Loop Out ve Scart için VCR giriþ çýkýþ larýný kullanarak bu üç aleti sorunsuz olarak nasýl birbirine baðlayabilirim yardýmcý olursanýz sevinirim ayný sorundan muzdarip baþka arkadaþlarýn da çýkacaðýna eminim zira dsmart ta 1000 küsür kanal yerine 500 kanal var. bunu alan arkadaþlar eski receiverlerini iade etmeyerek bu sistemi deneyeceklerdir bence.
    Konu volkanozmihci tarafýndan (06-12-2007 Saat 21:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ewettttt þidi seni dedigine kafa yrdum ama ben eyer olack birþey da diyemiyorum olmayacakta diyemiyorum ama herþeyi yerinde bakýlmadan da konuþmakta boþ olur diyecem benim yaptýgým servis bilre þaýrýyor ama dediyim gibi karþýsýna gecmeden kimsede burdan birþey yapacagýný sanmam herhaldee !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konuyu yeni gördüm ama bu scart baðlama iþini basit bir scart çoklayýcý ile halledilebilir

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri