Arkadaþlar Bende Sunny 7010 DCI receiver varken Next DSmart aldým. Ama þöyle bir sorunum var, dsmart da istediðim tüm kanallar yok. sýnýrlý yabancý kanal var. Birde DVD, RS232, 5+1 Hoparlörüm var TV de eski tek scart giriþi var. Gelelim soruna benim yapmak istediðim. Next ile Sunny i birbirine scart ve Uydu anten kablosuyla baðlamak istiyorum. DVD mi bunlardan birine baðlayýp televizyona girmek istiyorum. RS232 kablomu Sunny ye Baðlamak istiyorum 5+1 i baðlama iþini çoklayýcýyla halledebilirim. Ayný anda iki receiveri de açmadan birini kapatýp öbürünü açarak ikisini de kapattýðýmda DVD mi açarak RS232 kablomu da bilgisayarýma takarak hiç yerimden kalkmadan uzaktan kumandamla kapat aç yaparak bu 3 cihazý da sorunsuz kullanmak istiyorum. Anten için Loop Out ve Scart için VCR giriþ çýkýþ larýný kullanarak bu üç aleti sorunsuz olarak nasýl birbirine baðlayabilirim yardýmcý olursanýz sevinirim ayný sorundan muzdarip baþka arkadaþlarýn da çýkacaðýna eminim zira dsmart ta 1000 küsür kanal yerine 500 kanal var. bunu alan arkadaþlar eski receiverlerini iade etmeyerek bu sistemi deneyeceklerdir bence.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri