REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Doğru Erkek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Doğru Erkek

DOĞRU ERKEK

Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış. Lambadan cin çıkmış ve; -Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile demiş. Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak

-Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor
    musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışın
    tesis edilmesini diliyorum. diyivermiş.

Cin haritaya bakmış ve dehşetle;

- Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunu yapılabilecğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun. diye bağırmış.

Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;

- hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik, hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum demiş.

Cin derin bir iç çekmiş:

-Uzat şu kahrolası haritayı!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...o kadarda değil bea....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana kalırsa
    dizi seyretmeyen,kocasına itiraz etmeyen sadık ve doğru doğru kadını bulmak daha zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana kalırsa
    dizi seyretmeyen,kocasına itiraz etmeyen sadık ve doğru doğru kadını bulmak daha zor
    Aynen katılıyorum o yüzden evde 3 televizyon 2 tane recever uydu var.Bana bulaşmasınlarda ne seyrederse seyretsinler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri