Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu nefret dolu eğitimciler nerede yetişiyor?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pencere77 arkadaşım bağzı şeyleri tartışmaktan neden korkuyoruz ben bunu anlamıyorum bu konu fazla uzamasın kapatın konuyu gitsin demek kolay he bu konuyu ben buraya taşıdım en azından düzeyli bir tartışma içinde forum içindeki kardeşlerimin arkadaşlarımın fikirlerini alarak yazının nereleri doğru nereleri yanlış bunları anlamaktı niyetim.
    he burda bütün öğretmenleri suçlamak tabiki yanlış ama sanırım doğudaki o manzarayı göredükten sonraki ruh hali ile kaleme almış yazıyı.
    çocuğun varmı bilmiyorum benim var 6.sınıfa gidiyor ben çocuğum rahat etsin diye adam gibi adam olrak yetişsin diye hayatımın kesintisiz 10 yılını güney doğuda görev yaparal gecirdim oradiki zor şartlarda görev yapan öğretmen arkadaşlarımıda alınlarından öpüyorum ama inan bana şu andaki hele büyük şehirlerdeki öğretmenlerin bir çoğu kendisini kaybetmiş durumda gerek ekonomik sıkıntı gerekse zırt pırt değişen eğitim sistemi yüzünden onlarında sistemi bozulmuş durumda.

forumda yetkili durumdasın istersen konuyu kapatabilirsin ama bende forum için bu zamana kadar faydalı paylaşımlar yapmış birisi olarak kalsın derim .
    kal sağlıcakla.
    Konu pencere77 tarafından (08-12-2007 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri