REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Inpax-x 2007 Fta Keylere Girememe Sorunu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Inpax-x 2007 Fta Keylere Girememe Sorunu?

Selam Arkadaslar ben yeni bir receiver aldım şimdi kullanıyorum.Ve KEYLERE girmiyor.Enson Emu sanırım haziran ayında atılmış.MAİN 1.3.4 BOOTLOADER ise 4 nisan 2007 ve bir türlü keylere giremedim ve aktif edemedim.Kumandadan MENÜ+2020 yapıyorum cihaz bir tık bile yapmıyor ama arkadasda da aynı cihazdan var onda daha eski yazılımı ve Bootloader var KEYLERE hemen giriyor.Ben kafaya yiyeceğim ya.Yardımcı olun ya.Hem bazı kanallarda donma ve sinyal yok ama baska cihazı taktımda süper çekiyor.Bir türlü anlayamadım ben bundan bir şey Premier Ligi maçlarını bakamıyorum TPSleride.Lütfen yardımcı olsun bilen arkadaslar ve Modülatörler ustalar lütfen bir yardımcı olun.Ama bak şunu söylemeyin Yazılım at falan ben yazılım alakası yok bence.Yazılım yüklenmiş.Mantıklı deil yinede 50 milyon yılının tarihinin yazılımı olsun KEYLERE girmesi lazım.BEn bunu bilirim.İsterseniz bunuda tartışalım.Mantıklı olmak lazım biraz.Lütfen yardımlarınızı ve bilgilerınızı esırgemeyın.SAYGILAR....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en sonki yazılm at menüden genel ayarlar menüsünden rahatlık *** girebilirsin yazılımdan sonra menü 2020 karşına çıkan yazıya ok dersin okadar koay gelsin cihaz sorunsuz çalışıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür Ederim Hakan 55 Arkadasim.dediklerini Yapicam Ama Benim Mantiğima Almadi İşte Yinede Keylere Girmesi Lazim.Neyse.yazilimi bir Yükleyeyim bakalim O zaman neler olacak.Tekrar Teşekkür Ederim Arkadaşim.....
    Konu Eko_09 tarafından (05-11-2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: HATA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne demek arkadaşım herzaman gebe ayarlarda *** tablosunu görürsün zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla Hakan 55 Arkadasim Multileri Xxl Lari Bakacağimdan değil.Bana Premier Ligini Show Timelari ve güzel müzik rak pop müzik kanallarini Açsin Belgesel falan yeter ya.***** insani bozuyo.Bu benim görüşüm.Sen farkli düşünebilirsin.Ha Daha önceleri izlerdim.Ama şimdi çöplüğe iğrençliğe döndü.Yine ayni filimler.Benden Uzak dursunda.Yoksa ailem neder bana.Ya Sevgilim görürse.Aile diye bir bir şey var benim ya.Bunlar benim kendi görüşlerim.Sen farkli düşünebilirsin.Saygili Olmamiz Lazim Doğru Deilmi?Sen bakarsin ben bakmam muhabbeti değil yani.Sana çok çok Teşekkür Ederim.Yardimci Olduğun için.Yarin atacağim yazilimi.Sana sonucunu yazarim sn.Hakan55 Arkadasim üstadim...Tekrar Saygılar Sevgiler Selamlar ....
    Konu Eko_09 tarafından (05-11-2007 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: HATA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum zaten yazılımın içinde istediğin den fazla şeyler var ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat ok d+ ok ***vıew fulll kanal ok burdan devam edelim
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu master71 tarafından (05-11-2007 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri