arkadaşlar 11400 cihazım var husler tv yi onsn gösteriyor sonra şifreli kanal yazıyor hangi yazılımı atmam gerekiyor
Teşekkur: 0
arkadaşlar 11400 cihazım var husler tv yi onsn gösteriyor sonra şifreli kanal yazıyor hangi yazılımı atmam gerekiyor
aciko 5225 sky 27,7,2006 yazılımı at mavi menü ile seyret güzel çalışıyor. sadece cihazın ön paneli çalışmıyor o kadar kanallarda bir problem yok
usta benim cihazda çalışmıyor yazılımdan önce ve sonra boot dosyasını attım belki benim cihazdan kaynaklanıyor olabilir ama kendi yazılımında problem yok çalışıyor aciko yazılımda sadece ön panel çalışmıyor başka bir sebebi olabilirmi?
Arkadaşlar, bu tür yazılım değiştirmelerde alıcılarınızın düzgün çalışması için, şu yolu izlemeniz gerekir. BOOT+ YAZILIM+ BOOT. Böyle yükleme yaparsanız sorun olmaz. Kanal listesi yükledikten sonrada mutlaka boot dosyasını yüklemeniz gerekir. Bilgilerinize. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
Sevgili kucer06 verdiginiz yazılım fta cihazlar için cı ve cım cihazlara olmaz.Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Bu yazılım atılırsa on panel gider ve sorunlar ulaşır aciko 5225 sky yazılımını atsın arkadaşlarımız daha önce birçok kez dedik
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri