muhakkak kaldırılmalı.hepside bu zırhın arkasına saklanıyor.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
muhakkak kaldırılmalı.hepside bu zırhın arkasına saklanıyor.
Milletin Evikili Diyoruz Suçlu Kişi Seçmiyoruz Oraya Gelen Her Istediği Gibi At Koştursun Diye Seçmiyoruz.madem Insan Olarak Geliyorlar Insanca Davransınlar Baş Oldular Diye Taş Yarmayıp Nasıl Olsa Dokunulmazlığım Var Demesinler ...... Kaldırılsın Diyorum!!!!!!!!!
tabi ki kaldırılmalı ne dokunulmazlığı halkın seçtiği insanlar dokunulmaz olacak kim dokunmayacak halk niye dokunmayacak rahat rahat cepleri dolsun illegal işler yapsınlar diye ne güzel memleket tabiki kalkamalı. kalkmamalı diyenlerin ne akla hizmet ettiklerini anlayabilmiş değilim saygılar
elerinize saglik usta evet bana göre milet vekilleri miletin vekili deyil adeta zenginin vekilleri bana göre yüzbin defa millet vekilerinin dokunulmazliklari derhal kaldirilmalidir
Konu muhtar59 tarafından (11-12-2007 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
millet vekili dokunulmazlığı kaldırılmakla kalmasın ,üst düzey görevlilerin,diplomatların,askerlerin dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır.saygılarımla
ben TC.Vatandaşı olarak kesinlikle karşıyım dokunulmazlık denen geri kalmış düşünceye.
millet vekili olduda ne oldu yani... sınırlar içerisinde her insan birse kimsenin dokunulmazlık diye lüksü olmamalı.
bencede kaldırılmalı arkadaşlar
dokunulmazlıklar tamamen kaldırılmalı önüne gelen her haltı her naneyi yiyip .kendilerini olaylardan muaf kılabilmek için millet vekili diye karşımıza çıkıyor örnek FADIL AKGÜNDÜZ namıdiyar JET FADIL yurt dışında çalışan işçi kardeşlerimizin parasının üzerine yatıp millet vekilliğiyle işi yırtmak istedi ve buna benzer benzemez birçok kişiler tarafından gerçekleştirilen olaylara tanıklık ettik biz türk milleti olarak . bu tür olayların birdaha yaşanmaması için dokunulmazlıklar bence kalkmalı ve yargı yolu açılabilmeli madem milleti için orada milletinede hesap verebilmeli
mutlaka kaldırlmalı çok dürüst milletvekillerimiz var fakat mevkilerini kötü ye kullanan vekillerimizde var dokunulmazlıkların kalkması en azında caydırıcı olur bu da halkın yararına olur umarım bunu yapacak cesaret vardır meclisimizde her seçim öncesi bunu vadetip seçim sorası rafa kaldırıyorlar inancımda pek yok kaldırıcaklarına
evet kaldırılmalı ki herkese aynı adaletle davranılmalı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri