REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Katılımcı sayısı
989. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

883 89.28%
  • Hayır

106 10.72%
Sayfa 16/17 İlkİlk ... 67891011121314151617 SonSon
162 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milletin vekiliyim diyen o muhteremi ben o kişiyi beni temsil etsin diye içimizden seçtim benden üstün bir tarafı yok kanun benim için neyi gerekli görüyorsa uygulanan her şey onada uygulanmalı ama onlar o mevkii ye geldiklerinde bu işi yanlış algıladıklarından içimizden oraya geldiklerini unutuyorlar kesinlikle dokunulmazlılıkları kaldırılmalı şu andaki maaşları bizlere reva gördükleri asgari ücret üzerinden olmalı emekli olduklarındada normal dışarıdaki emeklilerin aldıkları kadar emekli maaşı almalılar eger en son sözlerim gerçekleşse kimse milletvekili olmaz talep etmez:46: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır.......amma..kaldırılsa çok iyi olur ...herkesin yani buna ordu mensubu da dahil tüm herkesi kapsar ise hemen kaldırılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o vekillerin haricinde herkes nasıl yargılanıyorsa onlarada uygulansın kaldırılsın derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle kaldırılmalı ama bu sadece burdaki ankette kalır bu ülkede o iş bu vekillerle olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EVET, EVET... hemde cok aciliyet arz eden bir konu bir milet vekilinin,de her vatandas gibi yaptigi hatanin bedelini ödemesi mutlaktir. ben yurt disinda 35 yildir (ALMANYA,DA) yasayan bir (TR) vatandasiyim vekilerin avrupadaki siyasi ahlaka sahip olmasini yürekten istiyorum cünki burda herkes yaptiginin bedelini ödüyor. ödemelide? ama bizimkiler kendini saglama almak icin TBMM,ne giriyorlar ondan sonra gel keyfim gel deve misalini herkes bilir ?ayni deve misalindeki gibi ne demeli ALLAH yardim etsin:TÜRK MILLETINE SAYGILARIMLA.. gurbet 54
    Konu gurbet54 tarafından (14-12-2007 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf hatasi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırılmasın diyecek çok azdır tabiki. Ama her konu için olmazsa ii olur. Canı sıkılan Adliye mensubu soruşturma acar. Onun için dokunulmazlık sınırlı olsun . İlk Önce bir kısmını kaldıralım, alıştıktan sonra tamamı kaldırılsın. Sanırım en iyi bu olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabi hemen kaldırılmalı işledikleri suçlardan yargılanmalılar.Çifte standart uygulanmamalı.Onlarda bu ülkenin vatandaşı olduğuna göre yargılanmalılar.Kanunlar onlar içinde geçerli olmalı.Hayır diyen arkadaşların neden hayır dediklerini'de merak ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet kaldırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eger temiz bir toplum istiyorsak dokunuzmalik kaldirilsin devlet içinde neler oluyorysa ortaya çiksin ve de temizlensin ki gelecegin yetişen nesileri ona go gore yetiştirilsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Sayfa 16/17 İlkİlk ... 67891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri