kaldırılmalı ve dtplileride ipte görmek isteriz onların işlediğiacık suç teşkil ediyor vatan hainlerine mecliste yer yok
Evet
Hayır
kaldırılmalı ve dtplileride ipte görmek isteriz onların işlediğiacık suç teşkil ediyor vatan hainlerine mecliste yer yok
kaldırılmalı tabiki
dokunulmazlık kalkasa devrim gibi birşey olur bence dokunulmazlık kadılımamalı........
kesinlikle kaldırıkmalı.
arkadaşlar onların içindeki hain dtplileri hemen asalım sinir oluyorum hele soyadı türk olanı var o herifi çiğ çiğ yiyesim geliyor
ben kaldırılmasın diye oy kullandım çünkü kaldırmıyorlar zatenne yapıp edip dokunulmazlıklar konusu meclise gelince hemen dosya ve konu ortadan kayboluyo
ama şahsi fikrim kaldırılması yönünde tabi ki
evet kaldırılmalı
Kesinlikle kaldırılmalı
Kesinlikle EVET Kaldırılmalı ama kim yapacak kendi kendilerine bu iyiliği yapmazlarki
Bence kaldırılmasın çükü bizde o kadar art niyetli milletvekili varki orası çalışılamayacak hale gelir örnekmi CHP ne yasa olursa olsu hayı deyi hangi bakanın yasası olusa olsu mahkemeye koşuyorlar ve hükümetler isterse memura % 1000 zam verse protosto ediyorlar niya % 1001 zam vermiyosun diye bunun gibi çok örnek verilir ancak yolsuzluktada normal vatandaştan fazla ceza versinler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri