Kalksın tabiki ama meclisimiz maalesef suçlu barındırma meclisine dönüştü yani dokunulmazlığın kalkması zor gibi...
Evet
Hayır
Kalksın tabiki ama meclisimiz maalesef suçlu barındırma meclisine dönüştü yani dokunulmazlığın kalkması zor gibi...
millet vekilliği suçluların sığınma yeri olmamalı.pırıl pırıl temiz dürüst insanların yeri olmalıdır onlar yarg9ıdan korkmazlar.
Evet şu an hemen kaldırılmalı diyorum.
bizim elimizde olsada kaldırsak 550 kişi nasrettin hocanın yaptığını yaparlarmı ? kendi oturdukları ağacı keserlermi asla![]()
milletvekillerine dokunulsun veya dokunulması gerekenler var onlara dokunmak lazım.
evet kaldırılmalı
Kesinlikle kaldırılmalı
Yahu milletvekilligi milletini temsil etme anlamında YÜCE bir makamdır.Ama maalesef bizde
dokunulmazlık zırhının ardına geçip ......??? neler yapılmadıgı iddia edilmiyor ki? TV ler gazeteler bas bas bagırıyor nafile sonu olmuyor...
EGER GERÇEKTEN MİLLETİ TEMSİL EDİYORUM diyebiliyorlarsa ben MİLLETin bir ferdi olarak payımca diyorum ki BENİ TEMSİL EDENİN DOKUNULMAZLIK ZIRHI varda (vekilimin)
BENİM NİYE ÖYLE BİR ZIRHIM yok(asıl olarak)
KESİNLİKLE DOKUNULABİLMELİLER:..
Ben dokunulmazlıkların kaldırılmasından yanayım.Ama milletvekili kürsüsünde dokunulmazlık olmalı.
mutlaka kaldırılmalı ,çünkü onlar zaten bizim vekillerimiz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri