bencede her kim olursa olsun işlediği suçun cezasını çekmelidir.mademki türk ceza kanunu var bu herkes için gecerli olmalı.Evet kaldırmalı.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
bencede her kim olursa olsun işlediği suçun cezasını çekmelidir.mademki türk ceza kanunu var bu herkes için gecerli olmalı.Evet kaldırmalı.
bence dokunulmazlıklarının kaldırılmasından önce ana yasada bazı değişiklerin yapılarak sabıka kayıtlarına göre belirli suçları işlemiş olanların millet vekili olmasını engellemeleri daha mantıklı bence...
kaldirilmasindan yanayim dokunulmazlik zirhina siginip yaptiklari veya yapacaklari yanlis ve kanun disi seyler yanlarina kalmasin.
zaten onu kalsirsalar türkiye dahada düzelir herkes hakettigini bulmali saygilar
Millet Vekillerinden önce Millete dokunan ama kendilerine dokunulamayan tüm görevlilerin dokunulmazlıkları kaldırılsın sonra herkezin dokundugu Milletin vekillerine sıra gelsin
Hocam Konu çok Güzel Bence Kaldırılmalı . Bence Bir De C. Başkanı Başbakan,millet Vekilleri Ve Genel Kurmayın Aldıkları Maaşların Dahi Yeniden Ele Alınıp Daha Alt Seviyelere çekilmeli .
Askeri Maaşın 500 Ytl Yi Dahi Bulmadığı Bi ülkede Bunların O Paraları Alması Bence Anormal Derecede Hata .
Kim Ne Kadar Benim Gibi Düşünüyo Bilemem Ama Bence Doğrusu Bu .
Forum Sakinlerine Saygılar .
HOCAM SENDE HAKLISIN AMA BUNLARIN Bİ KISMI SÜPER ZATEN.DİGER KISMI CİGERİ BEŞ PARA ETMEZ ADAMLAR. MESUT YILMAZ EN BÜYÜK ŞEREFSİZ ÇOK ÖZÜRDİLERİM TÜRKİYEYE ATTIĞI KAZIK MAVİ AKIMLA BİZİ BİTİRDİ BAKIN ŞİMDİ YİNE MECLİSTE AMA NE SES NE SOLUK YOK SALLA BAŞI AL MAAŞI. YANİ OLAY ŞU BUNLAR HER TÜRLÜ YOLUNU BULURLAR .
BİZİM KANUNLARDA BENCE ÇOK BOŞLUK VAR .
NEDEN DERSENİZ BİR GRUP TERÖRİST YANDAŞI ŞUAN MECLİSTE PROPAGANDA YAPAR İKEN VE BENİM KARDEŞİM MEHMEDİM ORDA DAĞDA TERÖRİST ARIYORSA ARTIK NE YAPILMALI NE DİYELİM .
DÜŞÜNCENE SAYGI DUYARIM ÜSTAT .
kardeş kusuruma bakma ancak ben yönetici olsaydım bu mesajın yüzünden sana cezayı verirdim...ancak yönetici olmadığım ve forumun kıdemli bir üyesi olarak sadece sana şu aşamada tavsiyede bulunacağım....forum kurallarındada açıkça belirtildiği gibi herhangi bir şahıs için karalayıcı ve küçük düşürücü haber yazılamaz bu forumda...kesinleşmiş bir yargı kararı olduğu taktirde burada paylaşır ve hep beraber tartışırız...ismini zikrettiğiniz zatı severiz sevmeyiz,beğeniriz yada beğenmeyiz ancak elimizde kesinleşmiş bir yargı kararı yokken ve bu ülke hukuk devleti ise,ayrıyetten bu forumda bu ülkenin yasalarına bağlı olduğuna göre vicdanınızda oluşan kanaatleri elinizde herhangi bir yasal karar olmadan burada verirseniz hem forum kuralları dahilinde hemde Türk ceza kanununa göre suç işlemiş olursunuz...size tavsiyem bu mesajınızı editleyiniz ve mesaj yazarken bir daha sefere bu hususları unutmayınız...selametle
kaldrılsın ,şeffaf bir yönetim ortaya çıksın bence.
kaldırılmalıkı onların yaptıgı yolsuzluklar ortaya cıksın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri