Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Katılımcı sayısı
989. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

883 89.28%
  • Hayır

106 10.72%
Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
162 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kaldırılmalı bazıları korunmak için oluyor zaten kesinlikle kaldırılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende kaldırılmalı diyorum. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Kaldırılmalı Ama Bununda Adı Konsun Yani Ufak Tefek şeyler Iftiralar Girmesin Memleket Meselesi Ise Yani Memleketi Bölme Ve Rejim Söz Konusu Ise Kesin Kaldırılmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırılsınki bizi yönetenler şeffaf bir politika izlesinler, bizde onlara güvenmeye devam edebilelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle Kaldırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kaldıralım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalı ama bazı şeylere de dikkat etmek gerekir kürsü özgürlüğü o bile iyi düşünülerek tam kapsamlı olarak kaldırmak yersiz ama çıkıp ta kürsüden kürtçede konuşmak değil tabii uzun konu benim düşüncelerime göre ama burdan kimsenin ilgilenmeyeceğini bildiğim için uzun yazmak gereksiz kaldırımalı çok geç kalınmış bir olay

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onları ben seçiyorsam benim oyumla oraya geliyorlarsa dokunulmazlık da ne.Kendilerine güvenmiyorlarsa yapmasınlar bu işi.Kaldırılmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dokunulmazlık yok kalksında yok kalkmasında kalksa ne olur yan baktın diyen vekile dava acar vekiller millete hizmeti bırakıp mahkemelerde sürünür sacmalıktan başka bir şey degil hem dokunulmazlık kalksa ne olur kalkmasa ne olur vekiller ölesiye kadar vekil secilmiyor ya vekillik bitince dava acarsın sucu varsa ceker diyecez amma gördük işte millet vekilligi bitmişler yargılandı 200 sene istenenler 2 yıl yatmadı bile yapanın yaptıgının yanına kalması bu kanunların yetersizligi ve lastikliligine işaret degilmi kültür ve ahlak seviyesinin toplumun her kesiminde düzelmesi ve gelişmesi kanunların caydırıcılıgı şart degilmi yoksa lafta kalksa ne yazar kalkmasa ne yazar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalıdır...

Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri