Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Katılımcı sayısı
989. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

883 89.28%
  • Hayır

106 10.72%
Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
162 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: MilletVekillerinin Dokunulmazlıkları Kaldırılmalı Mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim vekilimse benden farklı ayrıcalıklı olmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırılmalıdır ki suç işlemesinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence millet vekili hiç olmasın kocaman rusyada 450 millet vekili varken bizdende 550 millet vekili bu fazlalıkların memlekete millete ne hayrı oluyorki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aman kaldırtmıyalım altından çok şeyler çıkar sonra baş edemeyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalı bencede onlarda bu ülkenin bir vatandaşı neden işledikleri suclardan yargılanmasınlar adam milletvekili iken suc işliyor aradan gecen zamanda dokunulmuyor daha sonra dosya zaman aşımı denip rafa kaldırılıyor.. ve ceza almadan kurtuluyor kaldırılsın görelim kim dürüst kim degil secimlerde kaldıracagız diyenler şimdi hic sesi cıkmıyor buda bir çelişki sanırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağlıklı değişimler radikal kararlarla yapılır kardeş...esas yumuşak geçişler bizim millete göre değil...çünkü hemen sulandırıp bozma eğlimimiz var...bana kalsa 1 gecede kaldırırım dokunulmazlıkları ancaak 300 den fazla vekilin dosyası olduğu için hiç kimse kaldırmıyor,seçilmiş olmanın avantalarını 5 sene kullanıyorlar senin benim vergilerimle...
    doğru söze ne denir aynen katılıyorum.
    kaldırılsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle kaldırılmalı.,milletvekilliği sıfatına bürünüp olmadık işler yapanlar var. bu ülkenin vatandaşlarının birbirinden farkı yoktur.zaten sadece seçim zamanları vatandaşı tanıyorlar. daha sonra tanıyan yok
    Uzun lafın kısası herkes adil biçimde işini yapsın. dokunulmazlık kalkarsa çok yanlışın düzeleceğine inanıyorum. teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onlar bizim vekilimisse bizden farklı olmamalı herkez gibi hesap vermeli saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaldırılmalı..zaten korkulacak..durum..yokki...vadandas nasıl güvende ise oda aynı.korkmaları icin haksız.isleryoksa .neden dokunmazlık..kalkanı olsun..millet vekili....biz sectik...haksızlık..yapmadıktan sonra herzaman vadandas..korur...

Sayfa 3/17 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri