evet kaldırılmalı
Evet
Hayır
evet kaldırılmalı
Kesinlikle kaldırılmalı
Yahu milletvekilligi milletini temsil etme anlamında YÜCE bir makamdır.Ama maalesef bizde
dokunulmazlık zırhının ardına geçip ......??? neler yapılmadıgı iddia edilmiyor ki? TV ler gazeteler bas bas bagırıyor nafile sonu olmuyor...
EGER GERÇEKTEN MİLLETİ TEMSİL EDİYORUM diyebiliyorlarsa ben MİLLETin bir ferdi olarak payımca diyorum ki BENİ TEMSİL EDENİN DOKUNULMAZLIK ZIRHI varda (vekilimin)
BENİM NİYE ÖYLE BİR ZIRHIM yok(asıl olarak)
KESİNLİKLE DOKUNULABİLMELİLER:..
Ben dokunulmazlıkların kaldırılmasından yanayım.Ama milletvekili kürsüsünde dokunulmazlık olmalı.
mutlaka kaldırılmalı ,çünkü onlar zaten bizim vekillerimiz
bencede her kim olursa olsun işlediği suçun cezasını çekmelidir.mademki türk ceza kanunu var bu herkes için gecerli olmalı.Evet kaldırmalı.
bence dokunulmazlıklarının kaldırılmasından önce ana yasada bazı değişiklerin yapılarak sabıka kayıtlarına göre belirli suçları işlemiş olanların millet vekili olmasını engellemeleri daha mantıklı bence...
kaldirilmasindan yanayim dokunulmazlik zirhina siginip yaptiklari veya yapacaklari yanlis ve kanun disi seyler yanlarina kalmasin.
zaten onu kalsirsalar türkiye dahada düzelir herkes hakettigini bulmali saygilar
Millet Vekillerinden önce Millete dokunan ama kendilerine dokunulamayan tüm görevlilerin dokunulmazlıkları kaldırılsın sonra herkezin dokundugu Milletin vekillerine sıra gelsin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri